Térkép
Ingatlanok
Állásajánlatok
Egészségügy
school Oktatás

Legfrissebb híreink

2019-10-19

Gyerekprogramok a 30. Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon

A Regio Játék és a Tropicarium várta programokkal a gyerekeket az idei borfesztivál új helyszínén, a Borliget 30-as ponton.

2019-10-18

Szakmai nap óvodapedagógusoknak a Klauzál Házban

A XXII. kerületi Egyesített Óvoda szakmai napot tartott október 11-én a Klauzál Házban. Az óvodapedagógusok idén a köznevelési törvény módosulásairól és az iskolaérettségi kritériumok megvalósulásáról hallhattak előadásokat.

2019-10-17

Együtt a Maci Tagóvodáért - Frissítve!

Budafok-Tétény önkormányzata tavaly hirdette meg festékpályázatát, amely keretén belül, a Sziget Festékház (Duna Kontír Bt.) jóvoltából készült el az ARTÉR Művészeti Egyesület és a Maci Tagóvoda közös projektje.

Programok


Képviselő-kereső

Találja meg az Ön képviselőjét. Kérjük adja meg, melyik utcában lakik:


Iskolai körzet-kereső

Találja meg az Önhöz tartozó iskolát. Kérjük adja meg, melyik utcában lakik:


Polgármester


AMI NEM VÁLTOZOTT: „MINDENKI FONTOS!”
Az első és legfontosabb szó, ami eszembe jut: köszönöm.
Köszönöm a budafok-tétényi választóknak, akik október 13-án éltek demokratikus jogukkal és elmentek szavazni. Bárkire is adták voksukat.
Köszönöm a kerületi lakótársak bizalmát, amely alapján megbízást kapok városunk vezetésére az elkövetkező öt évre. Minden tudásommal és energiámmal azon fogok dolgozni, hogy Budafok-Tétény továbbra is fejlődjön, szépüljön, és mindenki biztonságos otthonának érezze településünket.
A kampány vasárnap véget ért, újra eljött a hétköznapi munka ideje. Az elmúlt időszakban nagy önuralmat igényelt tőlem a méltatlan támadások, rágalmak eltűrése, szó nélkül hagyása. Minden mandátumot nyert képviselőtársamat arra kérem, hogy kövesse a példám! Tisztelettel kezelje a köztisztviselőket, közalkalmazottakat, politikustársait és mindenekelőtt a választókat, akiktől megbízásunkat kapjuk. Alapvető szabály, hogy a választások után minden itt élő kerületi érdekeit képviselnünk kell, politikai véleményétől függetlenül.
A VÁLASZTÁSI MATEMATIKA ALAPJÁN EGYÜTTMŰKÖDÉSRE VAGYUNK ÍTELVE. ERRE KÖTELEZTEK UGYANIS A VÁLASZTÓK. ENNEK A KÖTELEZETTSÉGNEK ÉN ELEGET FOGOK TENNI.
Minden önkormányzati képviselőt szeretettel hívok egy olyan együttműködés keretei közé, ahol együtt döntünk majd minden, lakhelyünket érintő kérdésben! Ehhez kölcsönösen meg kell bíznunk egymásban, bizalmatlan légkörben nem lehet eredményesen dolgozni. Vitázni lehet, sőt kell, de csak tiszta szándékkal a legjobb megoldások megtalálásának érdekében. A képmutatás, az önös érdekek önkormányzati szintre emelése, egymás besározása nem megengedhető.
KÖTELESSÉGEM MEGTENNI AZ ELSŐ LÉPÉST, EGYMÁS TISZTELETÉN ALAPULÓ, TISZTESSÉGES, KÖZÖS MUNKÁRA HÍVOM A VELEM ELLENTÉTES OLDALON ÜLŐ KÉPVISELŐTÁRSAIMAT IS.
Ehhez minden feltétel adott, Budafok-Tétény gazdálkodása stabil, sok előkészített fejlesztésünk vár végrehajtásra, izgalmas és szép feladatok elé nézünk minden szakterületen, az egészségügytől az oktatáson át az infrastruktúra-fejlesztésig!
Ne áldozzuk fel, az itt élők jövőjét a pártpolitikai harctéren!
 
 

Karsay Ferenc

polgármester