Térkép
Ingatlanok
Állásajánlatok
Egészségügy
school Oktatás

Legfrissebb híreink

2019-01-18

Rendkívüli testületi ülést tartottak a Városházán

A 2019. január 17-i rendkívüli testületi ülésen a fővárosi forrásmegosztásról szóló rendelettervezetről döntöttek a képviselők.

2019-01-18

Tudjuk, mik a közös értékeink

Karsay Ferenc: Jó minőségű oktatási, egészségügyi intézményeket, szociális ellátórendszert működtetünk, és odafigyelünk a családok mindennapjaira

2019-01-18

Idén is házhoz megy a könyvtár!- Videóval frissítve!

Folytatódik a Könyvet házhoz szolgáltatás, amely a tartósan házhoz kötötteknek segít hozzájutni kedvenc olvasmányaikhoz. Az erről szóló megállapodást az önkormányzat és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár képviselői írták alá január 14-én az intézmény budafoki tagkönyvtárban.

Programok

Polgármester


Újévi köszöntő

Ismét elérkezett az év vége. Ha végére érünk valaminek, késztetést érzünk arra, hogy visszatekintsünk a magunk mögött hagyott időszakra. Visszatekintsünk és összegezzük mindazt, ami velünk vagy épp körülöttünk történt.

Polgármesterként természetesen a kerületünk, Budafok-Tétény által bejárt utat kell értékelnem.

Ha visszatekintek a 2018-as évre, öröm és büszkeség tölt el.
A kerület lakosait szolgáló intézményeket, utakat, játszótereket, közösségi tereket fejlesztettünk, adtunk át, fejeztünk be, kezdtünk el építeni, és újak tervezését kezdtük meg. Budafok-Tétény sikeres kerület, amely fejlődik, gyarapodik.

Mára valóban erős közösséggé vált kerületünk, ami a partnerség, az összefogás eredménye, azé az összefogásé, amely munkánkat más területeken is jellemzi.

A most kezdődő év új lehetőség, amely megadatott nekünk, hogy gazdagítsuk a saját, a családunk és közösségünk életét.

A 2019-es évben két erőpróba is vár ránk: az európai parlamenti választások tavasszal és az önkormányzati választások ősszel. A helyes döntések meghozatalához mindannyiunk részéről alapos megfontolásra, bölcsességre, higgadtságra és józanságra lesz szükség.  Ha mindez meglesz, akkor megvédhetjük eddigi eredményeinket, s tovább építhetjük, szépíthetjük városunkat, tovább erősíthetjük helyi közösségünket, hozzájárulva ezzel országunk, hazánk további fejlődéséhez, gyarapodásához is.

Mindezek szellemében és reményében kívánok Budafok-Tétény minden polgárának Istentől áldott boldog újévet, az előttünk álló feladatok elvégzéséhez testi-lelki erőt, jó egészséget és sok sikert! 

„Az év első napjaiban csendesedjünk el, és vegyük számba a feladatainkat,

 fogalmazzuk meg álmainkat, készítsünk terveket,

dolgozzuk ki azokat részletesen,

és álljunk neki kitartó akaraterővel azt jó végre vinni!”

(Böjte Csaba)

Karsay Ferenc

polgármester