keresett cimke:


Találat a programok között
Találat a hírek között

Találat a hírek között (max. 50 találatig)

2017-06-30

Ünnepség

Az egészségügyben dolgozókat ünnepelték a Városházán

Az önkormányzat minden évben köszönetét fejezi ki azoknak, akiknek mindennapjait a gyógyítás és az egészségre nevelés tölti ki. A Semmelweis napi ünnepségen emlékérmet kaptak a nyugdíjba vonuló orvosok és védőnők, emléklapot vehettek át a címzetes főorvosok, és köszöntötték a dr. Bálint Béla-díj idei kitüntetettjeit.

2017-06-19

Ünnepség

Díjátadók az első alkalommal sorra kerülő Kerület Napján

Június 21-én hagyományteremtő jelleggel ünnepeljük meg Budafok-Tétényt. A nyüzsgő piactéri forgatagon kívül ünnepélyes eseményekre is sor kerül, hiszen színvonalas programok keretében több díjat is átadnak a Klauzál Házban. Belépők korlátozott számban igényelhetők.

2017-06-12

Ünnepség

Nemzeti Összetartozás Napja ünnepséget tartottak a nagytétényi Országzászlónál - Videóval frissítve!

Az önkormányzat által szervezett esemény díszvendége, főszónoka Gál Kinga, az Európai Néppárt erdélyi származású alelnöke volt.

2017-06-07

Ünnepség

Nemzeti Összetartozás Napja a Donát-hegyen

A Baross Gábor Telepi Polgári Kör június 6-án emlékezett a trianoni békeszerződés aláírásának évfordulójára. A 2013-ban felállított emlékműnél Monostoriné Szeleczky Gabriella mondott beszédet.

2017-06-01

Ünnepség

NEMZETI ÖSSZETARTOZÁS NAPJA – pénteken 16 órakor az Országzászlónál

Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata tisztelettel meghívja a kerület lakosságát a Nemzeti Összetartozás Napja ünnepségre. Díszvendég: Gál Kinga, az Európai Néppárt alelnöke.

2016-12-02

Ünnepség

Fogyatékkal Élők Napja

Ünnepi műsort tartottak a Cziffra Művelődési Központban

Találat az oldalak között

Találat a dokumentumok között