Ugrás a tartalomra

86 gyermek karácsonyfája alá került ajándék a Campona segítségével

2018. január 03. szerda
Az évvégi ünnepek környékén egyre többen szeretnének segíteni, mosolyt csalni nehezebb helyzetben élő embertársaik arcára is.
86 gyermek karácsonyfája alá került ajándék a Campona segítségével

A Campona számára természetes volt, hogy ahogyan egész évben, úgy karácsony előtt is a XXII. kerületi családokra gondoljon, hiszen ebben a kerületben is nagyon sok olyan gyermekes család él, akiknek a hétköznapi megélhetés is komoly gondokat jelent, így ajándékra, ünnepi édességekre nem is gondolhatnak.

A bevásárlóközpont karácsonyi kampányában profi segítők közreműködésével felépült egy mézeskalácsfalu, amelynek készítésében az első adventi hétvégén részt vettek a Budafok-Tétényi Család és Gyermekjóléti Központ szervezésében a helyszínre érkező gyermekek is, így ők maguk is részt vehettek a mézeskalács-díszítő programon. Karácsony előtt pedig egy nagy adag mézeskalács is eljutott hozzájuk, a meseszép mézeskalács-házak egy része az ő otthonukat díszíthette.

Csakúgy, mint az a sok ajándék, amelyet a Campona felhívására a látogatók hoztak el a gyerekeknek. Társasjátékokat, plüssállatokat, könyveket, füzeteket, kifestőket, rajzeszközöket egyaránt lehetett vinni a nagy gyűjtőládába, amelyet 3 alkalommal is üríteni kellett, annyi adomány érkezett.

Ahogy a Budafok-Tétényi Család és Gyermekjóléti Központ vezetője, Dr. Daróczi Csilla beszámolt róla, a látogatók ajándékainak köszönhetően 86 gyermek karácsonyfája alá került a beérkezett tárgyakból összeállított ajándékcsomag, akiknek ezáltal lehetett igazi, mesés karácsonyuk.

Nagyon örülünk a gyűjtés sikerének!” – mondta Kákosy Zsolt, Campona üzemeltetéséért felelős CBRE ingatlan tanácsadó ingatlanvagyon-kezelési vezetője. „Nagy boldogság ez számunkra, hogy a látogatóinkra most is számíthattunk, hiszen ahogyan a korábbi időszakban iskolaszereket segítettek gyűjteni a kerülti rászoruló gyermekeknek, most a legszebb ünnepet, a karácsonyt tették még boldogabbá számukra. Minden kampányunk során igyekszünk ápolni ezt a hagyományt, programokkal, felajánlásokkal segítjük a kerület nehezebb helyzetben élő családjait. A 2018-as terveink között is kiemelt pontként szerepel a már hagyományosnak mondható együttműködés a XXII. kerületi Gyermekjóléti Központtal. Boldogok vagyunk, hogy 86 gyermek arcára sikerült mosolyt csalni, és részesei lehettünk annak, hogy szebb és boldogabb karácsonyuk lehessen!

www.campona.hu