Ugrás a tartalomra

A Kolonics Iskola Olimpiai napjáról a Hír TV-ben

2016. február 25. csütörtök
Olimpiai nappal köszöntötték az újesztendőt a sportiskola rendezvényén egykori és mai élsportolóink, és természetesen maradt idő egy kis emlékezésre is – olvasható a televízió honlapján, a sportmagazin összeállításának felvezetőjében.
A Kolonics Iskola Olimpiai napjáról a Hír TV-ben

Karsay Ferenc polgármester és a kerület országgyűlési képviselője, Szabolcs Attila is azt hangsúlyozta, büszkék arra, hogy a kerület számos sportlegendát adott a hazai sportéletnek. A sportiskola Olimpiai napján mindketten úgy vélekedtek: egyértelmű, hogy a jövő is a folytatásról szól majd.

Nagyon fontos a sportos életmód – vallja testnevelő tanárként, szakedzőként Karsay Ferenc polgármester. Ennek is köszönhető, hogy a kerületi iskolák a sportélet, a sporttevékenységek támogatásában is maximálisan számíthatnak a budafok-tétényi önkormányzatra. Erről is nyilatkozott a Kolonics György Általános Iskola és Köznevelési Sportiskola Olimpiai napján a Hírt TV Befutó című utánpótlás sportmagazin műsorának Karsay Ferenc polgármester. A kerület országgyűlési képviselője, Szabolcs Attila nyilatkozatában azt emelte ki, fontos, hogy a pályakezdő sportolók személyesen, testközelből is megismerkedhessenek példaképeikkel, a sikeres, aktív élsportolókkal.

Az Olimpiai napon készült riport-összeállítás itt tekinthető meg.