Ugrás a tartalomra

A Promontor TV júliusi műsorajánlója

2015. július 03. péntek
Az online adás elérhető a www.promontortv.hu oldalon.
A Promontor TV júliusi műsorajánlója

Július 8-15. Változó című magazinműsor
A Kossuth Lajos Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola alapítványi báljának hatodik egyben befejező részét tekinthetik meg.

Július 9-16. Produkció című magazinműsor
Magazinunk tartalmából: Összefoglaló a XII. Kecskeméti Animációs Filmfesztiválról. Megjelent a Budapest Bár Klezmer című új lemeze. A hónap művésze: Bakos András festőművész. Programajánló: Művészetek Völgye.

Július 10-17.  Napóra című magazinműsor
Egy órás hírműsorunkban többek között az alábbi témákkal készülünk: homlokzat felújítások a Kossuth Lajos utcában, befektetőket keres a Budacolor, Péter-Pál Napok, nyugdíjba megy a Csemetekert Tagóvoda vezetője, ingyenes OKJ-s képzések a Tomori Pál Főiskolán.

Július 14-21.  Kalendárium című magazinműsor
A Kalendáriumban foglalkozunk a biztonságos közlekedésről, arról, hogy milyen kötelező és javasolt szabályok érintik a kerékpárral közlekedőket. Szó lesz még arról, hogy egyszerűen készíthetünk gyurmát otthon gyermekünknek. A gyermekkori zenei nevelés a középpontban! - újragondolt Kodály módszerről beszélgetünk az Operaház brácsaművészével. Tanácsadó pszichológus segítségével utánajárunk, hogy mikre érdemes odafigyelnünk párkapcsolatunkban, ha kirepülnek a gyermekek.

Július 15-22. Változó című magazinműsor
A fél órás magazinműsorban a 41. Budafok-Tétényi Tavaszi Művészeti Fesztivál eseményeit elevenítjük fel. A Héleman Pincében Gájer Bálint swing és jazz dalokat énekelt a közönségnek, az ebből készült első részt tekinthetik meg.

Július 16- 23. Produkció című magazinműsor
Portréfilm a kiemelkedő tehetségű fiatal zongoraművészről, Balázs Jánosról, aki többször lépett fel kerületünkben, tartott előadást a budafoki gyerekeknek is, és méltó utódjaként ápolja Cziffra György, a világhírű zongoraművész emlékét.

Július 17- 24. Napóra című magazinműsor
Egyórás hírműsorunkban többek között az alábbi témákkal készülünk: Bánhidi Petra táncművész órái a Klauzál Házban, XX. Duna Karnevál a Borvárosban, tisztiorvosi jelentés a kerületiek egészségéről.

Július 21-28.  Kalendárium című magazinműsor
A Kalendáriumban szó lesz arról, hogy vigyázzunk gyermekünkre a nagy hőségben. Utazásnál az autóban vagy a vízparton, hogy óvjuk gyermekünket? Fűszernövények otthon - az üzletben megvásárolható fűszernövények vajon kiültethetőek-e és szaporíthatóak- e? Erre is keressük a választ. Kismamák és az állatok. A toxoplazmózis gyakori betegség? Erről is szó lesz a Kalendáriumban.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

www.promontortv.hu