Ugrás a tartalomra

A Promontor TV nyári műsorajánlója

2015. június 15. hétfő
Az élő adást a www.promontortv.hu oldalon is követhetik.
A Promontor TV nyári műsorajánlója

Június 17-24. Változó című magazinműsor

Országos 7. helyezést ért el a Budafoki Kosárlabda Klub U16-os csapata,  német diákok érkeztek a Kempelen Farkas Gimnázium tanulóihoz,  néptánc találkozót tartottak a Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskolában, kerületi Rubik-kocka versenyt rendeztek a Kossuth Lajos Magyar- Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában.

 

Június 18-25. Produkció című magazinműsor

A Capa in Color című kiállítás a fekete-fehér háborús képriportjairól világszerte ismert magyar származású fotográfus, Robert Capa színes fotóit mutatja be, melyről a Capa Központ szakmai igazgatójával, Virágvölgyi Istvánnal beszélgetünk. Győrffy Gergely hegedűművész előadói estje a Nagytétényi Kastélymúzeumban.

 

Június 19-26.  Napóra című magazinműsor
Egy órás hírműsorunkban többek között az alábbi témákkal készülünk: Kárpát-medencei Borászok 10. találkozója, pedagógusnap a Klauzál Házban, Kolonics György születésnapi partija a Kopaszi gáton, komposztálás alapjai a Gádor Általános Iskolában, első Tangi-piknik a Tangazdaságban.


Június 23-30.  Kalendárium című magazinműsor

A műsorban arról beszélgetünk, hogy a babahordozó vagy a babakocsi használata kényelmesebb, jobb-e gyermekünknek. Különleges mintájú és színű mandalákat festünk. Utánajárunk annak, hogy mire kell figyelnünk, hogy megfelelő biztonságú legyen kerékpárunk egy-egy kirándulás előtt és szó lesz még a kerületi akadálymentesítési tervekről is.

 

Június 24-augusztus 1. Változó című magazinműsor

Nemzetiségi Nap volt a Cziffra Házban, 15 éves a Baross Gábor Általános Iskola.


Június 25-augusztus 2. Produkció című magazinműsor

Június 20-án, szombaton este 6 órakor több mint száz fővárosi múzeum és más intézmény, vidéken pedig kétszáznál is több településen még ennél is több múzeum tárta ki kapuját. Összeállításunkban ízelítőt adunk a Múzeumok éjszakájának programjairól. Többszörös sajtófotó-díjas fotós, Hajdú D. András Cataracta című kiállítása a Mai Manó Házban. 


Június 26-augusztus 3. Napóra című magazinműsor

Egyórás hírműsorunkban többek között az alábbi témákkal készülünk: nyári táborok a kerületben, kutyás Nap a Rózsakert kutyafuttatóért és a felelős városi ebtartásért, homlokzat felújítások a Kossuth Lajos utcában, kísérlet nap a Gádor Általános Iskola tornatermében.

Június 30-augusztus 7.  Kalendárium című magazinműsor

Hagyományőrzés - a műsorban kerámiából poharakat, edényeket készítünk. Hogyan szoktassuk gyermekünket szobatisztaságra? Erre is keressük a választ szakértőinkkel. Különféle méregtelenítő masszázst mutatunk be és azt is elmondjuk, hogy miért fontos, hogy nyáron jobban odafigyeljünk lábunk ápolására.


A műsorváltozás jogát fenntartjuk!