Ugrás a tartalomra

Piactér: Adjunk formát a térhez!

2016. augusztus 03. szerda
Az önkormányzat felkérésére a Képző- és Iparművészeti Közalapítvány a XXII. kerület Kultúrájáért előpályázatot ír ki az új Piactérre kerülő köztéri szobor tervezésére.
Piactér: Adjunk formát a térhez!

 

A beérkező pályaműveket az alapítvány szakmai előzsűrizése után Budafok-Tétény lakosai is értékelhetik, szavazhatnak rájuk. A szavazás helye és ideje a  27. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál lesz, a Piactéren kiállított pályamunkák a fesztivál ideje alatt megtekinthetők lesznek.

Az előpályázat célja, hogy a szavazás eredményének figyelembe vételével idén szeptemberben az önkormányzat pályázatot nyújthasson be a Nemzeti Kulturális Alaphoz.

A nyertes pályázatokat a budafokteteny.hu és a Városházi Híradó teszi majd közzé.

Az előpályázat beadási, illetve leadási határideje: 2016. augusztus 22., 18.00 óra.

Amit csatolni kell a pályázathoz:

- 1:10-es méretű szobormakett;

- látványterv a szobor elhelyezésről (max. 4 db A/3-as oldal);

- anyaghasználati leírás.

A makett kivételével a beadandó pályamunkát kérjük digitális formában is beküldeni, melynek mérete nem haladhatja meg a 100 MB-ot (kép formátum JPG, TIF).

A leadás helyszíne: Budafok–Tétény Budapest XXII. kerületi Polgármesteri Hivatal, Polgármesteri kabinet (1221 Budapest, Városház tér 11. 1. emelet 40-es iroda)

FONTOS! - Csak azt a pályaművet tudják figyelembe venni, amelynek előzetes dokumentációját a következő linkre feltöltötték 2016. augusztus 22-ig:

https://drive.google.com/folderview?id=0B9IyL3AAbJv2V19WNy1aZEZHNjg

 

A feltételeknek nem megfelelően beadott pályaművet a kuratórium nem tudja fogadni.

A pályázati kiírás letölthető innen.

A helyszínrajz letölthető innen.