Ugrás a tartalomra

Adventi borkalandok

2018. november 27. kedd
December 1-jén meghitt hangulattal és borkóstolókkal vár a Budafoki Pincejárat
Adventi borkalandok

Az év utolsó Budafoki Pincejáratán újra meghallgathatjuk a júliusi tehetségkutató legjobbjait: a Seybold- Garab pincében fellép a Hász Eszter duó, a Magdolna Borklubban a Kolta Péter duó, a Lics Pincében pedig Nikolics Vikit hallgathatjuk. A Katona Pincészetben Keserű aszú címmel a Hírös gasztroszínház exkluzív borkóstolóval egybekötött színházi előadásán vehetünk részt. A decemberi Pincejárat egyik különlegessége a párkeresőknek szól: a Lics Pincében interaktív előadás segít, hogy ne legyünk egyedül az ünnepi szezonban sem. A Záborszky Pincében adventi gasztroshow segít inspirációt gyűjteni, ha még nem tudjuk, mi kerüljön az ünnepi asztalra. Természetesen meg is kóstolhatjuk a legfinomabb falatokat. Ahogy egész évben, decemberben is lesz pincekvíz, jobbnál jobb borok és ünnepváró hangulat.

A buszok félóránként közlekednek, és a Blaha Lujza téri parkolóból indulnak a budafoki pincevilágba 13.30-tól este 20.30-ig. A belvárosban a Ferenciek terén és a Szent Gellért térnél is fel lehet szállni.

A napijegy ára online 1000 Ft, a buszon 1200 Ft, amely korlátlan számú utazásra jogosít a belváros és a budafoki pincevilág között közlekedő körjáraton, és kedvezményes belépést biztosít az egyes helyszínekre. A kedvezményeket a kerületi lakcímkártyával érkezők idén is igénybe vehetik.

A novemberi Pincejárat összefoglalója: