Ugrás a tartalomra

Adventi stúdióbeszélgetés az ATV-ben

2017. december 19. kedd
Budafok-Tétény zászlóvivő település a magyar-magyar kapcsolatépítésben, a külhoni magyarokra és a hazai rászoruló családokra egyaránt kiemelt figyelmet fordít – hangsúlyozta a Reggeli Start Plusz vendégeként Németh Zsolt országgyűlési képviselő.
Adventi stúdióbeszélgetés az ATV-ben

A nemzetegyesítési folyamatba jól beleillik a testvérvárosi kapcsolatok építése, Budafok-Tétény a kárpátaljai Mezőkaszonnyal, és a székelyföldi Baróttal fűzi egyre szorosabbra a baráti szálakat – mondta az ATV Start Plusz című reggeli magazinjában Németh Zsolt országgyűlési képviselő.

A hazai nehéz sorsú polgártársaink megsegítéséről sem feledkezik meg a 22. kerület vezetése, tette hozzá. Mint fogalmazott, most advent idején is számos jótékonysági akciót szervezett az önkormányzat, fenyőfát, a székelyföldi Kézdiszentlélekről érkezett krumplit, és tartós élelmiszereket ajándékoztunk az érintetteknek. Mindehhez idén már az önkormányzattal stratégiai partnerségben lévő kerületi vállalkozások is hozzájárultak.

A kerületi családsegítő központ éves szinten mintegy 10 millió forinttal segíti a rászoruló kerületi családokat, mondta az ATV reggeli műsorában Németh Zsolt, országgyűlési képviselő.

A beszélgetést itt tekinthetik meg.

Adventi stúdióbeszélgetés az ATV-ben