Ugrás a tartalomra

Állásbörze a Cziffra Központban - Videóval frissítve!

2017. május 05. péntek
Második alkalommal kínáltak munkalehetőségeket a kerületi cégek
Állásbörze a Cziffra Központban - Videóval frissítve!

Több kerületi cég állította fel standját és kínált munkalehetőséget a kerületben élő munkakeresők számára a Cziffra Központban megrendezett állásbörzén. A félnapos rendezvényre több mint 150 érdeklődő érkezett, akik közül sokan állásajánlattal tértek haza.

A nagytétényi állásbörzén megjelent cégek munkatársai felsorolták az álláslehetőségeket, és tanácsokat adtak az érdeklődőknek egy jó önéletrajz megírásához. A rendezvényen több mint ötven munkahelyre kerestek dolgozókat. A Lesaffre Magyarország Kft. raktáros, gyártási gépkezelő és gyártási folyamatkezelő munkakörbe keres embereket. Az Anda Present Kft. vezetői csomagoló, komissiózó logisztikai koordinátor, nyomdaipari operatőr és gépkezelő munkavállalókat alkalmaznának azonnali kezdéssel. A Bakos Faipari Kft. eladót, asztalost, faáru lapszabászat értékesítőt, festőt, kőművest, karbantartót és éjszakai árucsomagolót venne fel. A cégnél évek óta fogyatékkal élők is dolgoznak, az állásbörzén is jelentkezett hozzájuk megváltozott munkaképességű munkavállaló. A Törley Pezsgőpincészetbe borász szakmunkást, gépsori segédmunkást és italgyártó gépkezelőt keresnek. A Dunavitex Kft. csomagolókat venne fel.

A börzén a Tomori Pál Főiskola is képviseltette magát. Az ő standjuknál különböző továbbképzési lehetőségekről informálódhattak az érdeklődők. Az Egyesített Bölcsődébe konyhai kisegítő és kertész munkakörre keresnek embert, ez utóbbira többen is jelentkeztek. Az Egyesített Óvoda óvodapedagógust, dajkát, takarítót, konyhai dolgozót és kertészt venne fel. A beszélgetések során többen kaptak olyan iránymutatást, amelynek segítségével álláshoz juthatnak. A börzéről többen nagy örömmel távoztak, amikor megtudták, hogy a kerületben dolgozhatnak, és nem kell a város másik feléig utazniuk a munkahelyükre. A következő állásbörze októberben lesz, több újítással. A XXII. kerületi munkakeresők a további kérdésekkel és problémákkal a fővárosi kormányhivatal IX. kerületi foglalkoztatási osztályához fordulhatnak.

(Viszkocsil Dóra)

A Promontor TV összeállítása: