Ugrás a tartalomra

Mandátumátadás a Városházán

2010. május 07. péntek
Május 5-én, szerda délután a Városháza egyik díszterme előtt gyülekeztek díszpolgárok, képviselők, az intézmények vezetői és a Polgármesteri Hivatal munkatársai. A meghívottak és érdeklődők az új parlamenti képviselő mandátumának átadására vártak.
Mandátumátadás a Városházán

Elsőként dr. Apostol János, a területi választási bizottság elnöke foglalta össze az országgyűlési képviselőválasztás eseményeit. Hivatalosan is megerősítette, kihirdette az ismert tényt, hogy Németh Zoltán alpolgármester, a Fidesz-KDNP kerületi egyéni képviselőjelöltje már az első fordulóban megkapta a választók 50,56 százalékának támogatását. A részvétel megközelítette kerületünkben a háromnegyedes arányt, messze felülmúlva az országos átlagot. Szabolcs Attila polgármester - méltatva a fontos eseményt - a leköszönő képviselőasszony közösségünk érdekében kifejtett munkájáról is megemlékezett.

Németh Zoltán országgyűlési képviselő mandátumát átvéve köszönetét fejezte ki mindenkinek, aki résztvett a választáson, és biztosította a kerület lakosságát, hogy a következő parlamenti ciklusban odaadóan, minden erejével Budafok-Tétényt és az egész országot fogja szolgálni. Ehhez kérte minden jó szándékú ember segítségét.