Ugrás a tartalomra

Fontos misszió az egészségközpont működése

2013. február 13. szerda
Internetes nyereményjáték-sorozattal is felhívja a figyelmet az egészséges életmódra a Válts egészségre! program.
Fontos misszió az egészségközpont működése

Internetes nyereményjáték-sorozattal is felhívja a figyelmet az egészséges életmódra a Válts egészségre! program.

A februárban idult nyereményjáték-sorozat első fordulója nyertesének Karsay Ferenc alpolgármester adta át a helyes válaszok beküldéséért megnyert személymérleget a Campona Egészségközpontban.

"Az egész nemzet szempontjából fontos az egészséges életmód, és az, hogy az emberek - saját magukat ellenőrizve - egészségesen éljenek. Az önkormányzat támogatandó missziós munkának tartja azt, ami a Campona Egészségközpontban folyik. Nagyon jó, hogy ingyenes szűréseken vehetnek részt az emberek, jók az akciók, és ha ez még üzletileg is sikeres, az külön öröm. A Válts egészségre! program tálcán kínálja a kerület polgárainak az ingyenes vagy igen kedvezményes lehetőségeket az egészségmegőrzés, az egészségiállapot-javítás terén." - mondta az alpolgármester a nyeremény átadása után.
A nyertes, Borbély Csaba az egészségközpont boltját méltatta.
"Valóban támogatni kell ezt a kezdeményezést. Örülök, hogy végre van a kerületben egy olyan hely, ahol odafigyelnek a cukorbetegekre, a liszt- és tejérzékenyekre. A párom cukorbeteg, itt szoktunk vásárolni. Nagy segítség ez a bolt, mert nagyon kevés hely van, ahol minden fontos diabetikus terméket egy helyen, és nagyon jó áron meg lehet venni." - fogalmazott a Nagytétényben élő Borbély Csaba.

A nyereményátadáson jelen lévők között egy ajándékutalványt is kisorsoltak, melyet Gombos Krisztina budafoki lakos vihetett haza.

A játék folytatódik; hétről hétre bárki kipróbaálhatja szerencséjét és játszva ismerkedhet az egészségközpont programjaival, az üzletben kapható termékekkel, a www.valtsegeszsegre.hu/kviz oldalon.

Fotók: Papp Tibor