Ugrás a tartalomra

Változatlan helyen fogadja az ügyfeleket az okmányiroda

2013. január 02. szerda
A XXII kerületi okmányiroda továbbra is a megszokott helyen és időben a Kossuth Lajos u. 25-29. szám alatt, a Promontor Udvar Üzletház első emeletén működik
Változatlan helyen fogadja az ügyfeleket az okmányiroda


Az okmányiroda Budapest Főváros Kormányhivatala XXII. Kerületi Hivatala szervezetébe került, de az ügyintézés továbbra is a megszokott időben és helyen, a Kossuth Lajos u. 25-29. szám alatt, a Promontor Udvar Üzletház első emeletén történik.

Telefon: 424-0530, fax: 229-2672.

??gyfélfogadás:
hétfőn 8-tól 12 és 12.30-tól 18 óráig,
kedden zárva,
szerdán 8-tól 12 és 12.30-tól 18 óráig,
csütörtökön 8-tól 12 és 12.30-tól 16 óráig,
pénteken 8-tól 12 óráig.

Pénteken kizárólag előre előjegyzett időpontban fogadnak ügyfeleket (kivéve a halaszthatatlan, azonnali intézkedést igénylő ügyeket, mint pl. okmánypótlás).

Az ügyintézés az érkezés sorrendjében, az ügyfélhívónál kapott sorszám alapján történik. Lehetőség van telefonon (vagy személyesen) történő sorszám-előjegyzésre a 229-2601-es telefonszámon. Az interneten keresztül történő időpontfoglaláshoz kattintson az "időpont online"" ikonra, vagy ide.

Egy sorszámmal (egy időpontfoglalással) egy ügyfél egy ügyét lehet intézni.

Illetékfizetésre az okmányiroda házipénztárában van lehetőség. Hétfőn, szerdán és csütörtökön 30 perccel az ügyfélfogadási idő vége előtt bezár a pénztár, így ebben az időszakban postai befizetés lehetséges. Az ügyintéző az illeték befizetését követően soron kívül fogadja az ügyfelet.

Az okmányirodában kezdeményezett eljárások során felmerülő valamennyi illetéket és díjat bankkártyával is meg lehet fizetni.