Ugrás a tartalomra

Megtisztult a Cinegekert

2013. június 03. hétfő
A cinegekerti közösség köszönetét fejezte ki Szabolcs Attila polgármesternek
Megtisztult a Cinegekert

Az Önkormányzati területen elhelyezkedő Barackos út 26. szám alatti Cinegekert elnevezésű közösségi kert rendbetételéhez egy egyre növekvő létszámú, lelkes csapat látott hozzá, hogy a gaz lepte, teleszemetelt terület kertté varázsolja. Az önkéntesek által összegyűjtött szemétből (a fák, bokrok alá kidobált kommunális hulladékok és építési törmelékek) a bejáratnál hatalmas szemétdomb keletkezett, amit Szabolcs Attila polgármester véletlenül arra járva észrevett,és felvette a kapcsolatot a közösséggel és ígéretet tett nekik, hogy egy héten belül elviteti a szemetet.

A sikeres akció után a közösség levélben köszönte meg a gyors intézkedést a polgármesternek:

Tisztelt Polgámester úr!

Ezúton szeretnénk megköszönni hogy a cinegekert elött tornyosuló szemétdomb megszüntetésében segített. Az FKFV.zrt-vel már egy hónapja levelezünk és csak a mult héten kaptuk meg az ajánlatukat, amit el is fogadtunk, de ön gyorsabb volt.

Szívesen látjuk a jövőben is a cinegekertben, és ha szakmai, növényorvosi, barkácsolási feladatban tudjuk segíteni a budafoki közösségi kertet, kérem jelezze, de az már biztos hogy ültetünk 200 virágpalántát részükre.

Igyekszünk a magunk szerény módján köszönetnyilvánításunkat kifelé is kommunikálni, továbbá a kert utcafrontját rendberakni, mert itt már a gyalogosok az úton közlekednek, megfigyeléseink szerint, ami veszélyes.

Mégegyszer köszönet, és reméljük legközelebb találkozunk!

A szervezők: Kerekes Nóra, Baló Dávid, Kovács B. Dániel

A cinegekerti közösségnek további sok sikert, munkájukhoz kitartást kívánunk!