Ugrás a tartalomra

Tudnivalók fesztiválozóknak III.

2013. augusztus 28. szerda
A 24. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál házirendje
Tudnivalók fesztiválozóknak III.

Házirend

1. A rendezvény területére autóval behajtani tilos. Kivétel ez alól, akinek az Önkormányzat által kiállított behajtási engedélye van.

2. A rendezvényen 18 év alatti látogatók kóstolójegyet, alkoholos italokat, valamint dohányárut nem vásárolhatnak.

3. A kóstolójegyek megvásárlásával és a rendezvény területére történő belépéssel a házirend rendelkezéseit a vendégek önmagukra nézve kötelező érvényűnek ismerik el. Minden látogató köteles oly módon viselkedni, hogy a többi látogatót ne veszélyeztesse, illetve nyugalmát ne zavarja meg. A rendezőknek, illetve a helyszínen szolgálatot teljesítő rendőröknek és felügyelőknek, valamint a biztonsági szolgálat tagjainak jogában áll ez esetben a rendbontót a fesztivál területéről kikísérni. Ebben az esetben a megváltott kóstolójegyek árát nem áll módunkban visszafizetni.

4. A rendezvény területére ütő-, vágóeszközt vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni Tilos!

5. A fesztivál területén elhelyezett értéktárgyakra, esetleg bekövetkező káresetekre, személyi sérülésekre a szervezők semmilyen felelősséget nem vállalnak!

6. Az Oroszlános udvar egyidejű befogadóképessége 2208 fő. Kérjük, legyenek türelmesek az udvarba történő ki- és beléptetés során!

7. A rendezvényről hang- és képfelvétel készülhet. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a szervezőkkel szemben.

8.A fesztivál területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!

9. A rendezvény nyitva tartási ideje: szombaton 09.00-24.00 óráig, vasárnap 09.00-22.00 óráig. Az éjszakai záróra után a vendégek kötelesek a rendezvény területét mielőbb elhagyni.

10. A szervező a műsorváltozás jogát fenntartja. A fesztivál rossz idő esetén is megrendezésre kerül.

11. Minden kedves borfesztiválozónak kellemes szórakozást kívánunk!