Ugrás a tartalomra

KIMI Kamion

2013. szeptember 02. hétfő
Gyerekbarát igazságszolgáltatás
KIMI Kamion

A KIMI Ka­mi­on tar­tal­mas programo­kat kínál a gye­re­kek­nek, egyrészről érthető és játékos formában közvetíti azo­kat az alap­in­formációkat, ame­lyek megkönnyítik a gye­re­kek számára a jogi útvesztőben történő el­iga­zodást, va­la­mint a biz­tonságos in­ter­ne­tezés alap­vető szabályait is be­mu­tat­ja.

KIMI Ka­mi­on­ban a jogosakerdes.hu web­ol­dal on­line játéka­i­val is­mer­ked­het­nek a gye­re­kek, va­la­mint a meg­fi­gyelő képességüket és memóriájukat is próbára te­he­tik, és ügyességi játékokat is kipróbálhat­nak a KIMI állomásokon. Ha valaki teljesítette a KIMI kamion összes állomását, igazi KIMI ajándékot nyer.

A KIMI Ka­mi­on célja, hogy tar­tal­mas és hasz­nos programok­kal gaz­dagítsuk a gye­re­kek szabadidejét, a játékokon kívül olyan tudást ad­junk át, ami biz­tonságo­sabbá teszi a szabadidő eltöltését, gyarapítja a gyerekek tudását, hogy a jog világában biztonságosabban eligazodjanak, jogtudatosabbak legyenek, valamint célja még, hogy bemutassa a biztonságos internetezés szabályait, mindezt pedig játékos és szórakoztató formában adja át a gyerekek számára.