Ugrás a tartalomra

I LOVE PANEL

2013. szeptember 12. csütörtök
Pályázzon a legtakarékosabb épület címére.
I LOVE PANEL

A FŐTÁV Zrt. pályázatot hirdet az"I LOVE PANEL - Legtakarékosabb épület"címmel olyan budapesti távfűtéses panelépületek számára, melyek az energiahatékonysági szempontokat figyelembe véve törekedtek a fogyasztásuk csökkentésére, és eredményeket értek el.

A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy az erőforrásokkal való takarékosság mind az energiafelhasználás, mind az energiahatékonyság szempontjából fontos tényező. Sokunk fejében él úgy, hogy a panellakások rezsiköltsége magas. A FŐTÁV a pályázat eredményeképpen konkrét fogyasztási adatokkal szeretné alátámasztani, hogy a korszerűsítési folyamatoknak köszönhetően jelentős megtakarítások érhetők el, azaz, hogy a korszerűsített távfűtéses panellakás fenntartása a közhitelemhez képest olcsó.

Az "I LOVE PANEL - legtakarékosabb épület"pályázat során a FŐTÁV azokat a lakóépületek elért megtakarítási eredményeit kívánja bemutatni, amelyek életében a korszerűsítés, valamint az energiahatékonyság kiemelt szerepet játszik. Azokat a panelházakat, amelyek lakói a legtakarékosabb életmódot választották, 1-1 db 1 kWp villamos teljesítményű napelem szettel jutalmazza a FŐTÁV. A nyeremény célja a korszerűsítési folyamatok további támogatása. A napelem segítségével az épület villanyfogyasztásának akár évi 10 %-os megtakarítása is elérhető. A nyertes épületek és lakásaik számára a FŐTÁV-KOMFORT Kft. 20 % kedvezményt biztosít a 2014. 08. 31-ig a szekunder, azaz hőközponton túli rendszeren megrendelt javításra, karbantartásra, korszerűsítésre.

Hol kell, illetve lehet pályázni?

A pályázati kiírás feltételeit és adatvédelmi nyilatkozatot elfogadó lakóközösségek vehetnek részt a pályázaton. A pályázati csomag elküldésére 2013. szeptember 11. és október 11. között van lehetőség. A pályázati kiírásban pontosan definiált szempontrendszer szerint a szakmai zsűri döntése nyomán a három legtakarékosabb épület lesz a nyertes.

A jelentkezési feltételeket és a játék pontos menetét elérhetik ahttp://www.fotav.hu/sajtoszoba/i-love-panel/oldalon, valamint awww.facebook.com/fotavzrtoldalon.A pályázati kiírással kapcsolatos kérdéseiket írásban azilovepanel@fotav.hue-mail címen szeptember 26-ig tehetik fel. Az így feltett kérdésekre a FŐTÁV 5 (öt) munkanapon belül válaszol. A pályázati anyagot a Pályázók képviselői a FŐTÁV Zrt. ügyfélszolgálati irodáiban vehetik át személyesen vagy letölthetik a FŐTÁV honlapjáról. A Pályázatot 3 példányban, nyomtatott formábanoktóber 11-igkell postán megküldeni vagy személyesen eljuttatni a FŐTÁV Zrt. központi székhelyére, (1116 Budapest, Kalotaszeg utca 31.) a Kapcsolati és Üzletfejlesztési Igazgatóság titkárságára. (D épület 115. szoba).