Ugrás a tartalomra

Átvették mandátumukat a kerületi önkormányzati képviselők

2019. november 06. szerda
„Mindenkit szeretettel hívok egy olyan együttműködés keretei közé, amelyben mindenkinek helye van, aki tenni akar Budafok-Tétényért” — fogalmazott Karsay Ferenc polgármester a képviselőkhöz szólva.
Átvették mandátumukat a kerületi önkormányzati képviselők

November 6-án, a Városháza Dísztermében vették át megbízólevelüket azok az önkormányzati képviselők, akik az október 13-i önkormányzati választáson képviselői mandátumot szereztek a kerületben.

A megbízóleveleket Tiszavölgyiné dr. Somosy Edina, a Helyi Választási Bizottság elnöke adta át a képviselőknek. Ahogy beszámoltunk róla, önkormányzati képviselői mandátumot szerzett Jurás László, Németh Zoltán, Daróczi Károly, Perlai Zoltán, Kerekes Gábor, Tóth Endre, Dr. Somos Iván András, Kovács István, Kóber György, Dr. Staudt Máté és Karsay Ferenc. Kompenzációs listáról a testületbe jutott Dankóné Hegedűs Jolán, Krieger Krisztina, Szepesfalvy Anna, Vizi Sándor és Zugmann Péter. Mivel Budafok-Tétény 8-as választókerületében a szavazatok újraszámlálása után egyenlő lett az állás, így itt új képviselőválasztást kell kiírni, melynek megtartásáig betöltetlen marad a mandátum.

A mandátumok átadása után Karsay Ferenc polgármester gratulált a képviselőknek. Beszédében az együttműködés fontosságára hívta fel a figyelmet. 

„Polgármesterként és képviselőként mindent elkövetek, hogy Budafok-Tétény tovább fejlődjön és szépüljön, mindenki biztonságos otthonának érezze településünket. Ehhez kérem minden képviselő együttműködését. Tűzzünk ki közös célokat, dolgozzunk együtt a kerületiekért.”

— mondta a polgármester, majd hozzátette, hogy a pártpolitikai csaták, az abból fakadó bizalmatlanság visszaveti Budafok-Tétény fejlődését.

Tisztában vagyok a felelősségemmel, tudom, hogy nekem kell először kezet nyújtanom mindenkinek. Ezért minden önkormányzati képviselőt szeretettel hívok egy olyan együttműködés keretei közé, amelyben mindenkinek helye van, aki tenni akar Budafok-Tétényért. (…) Az energiáinkat az árkok ásása helyett a hidak építésébe fektessük!

— zárta köszöntőjét Karsay Ferenc, majd sikeres munkát kívánt minden képviselőnek.

Átvették mandátumukat a kerületi önkormányzati képviselők

Fotó: Horváth Tamás