Ugrás a tartalomra

Az önkormányzat „kijárta”: már kaszál a FŐKERT a Nagytétényi úton!

2017. május 31. szerda
Több lakossági bejelentést követően az önkormányzat közbenjárására megkezdődött a főváros tulajdonában lévő Nagytétényi út menti zöldterületeken a fűnyírás.
Az önkormányzat „kijárta”: már kaszál a FŐKERT a Nagytétényi úton!

Több lakossági bejelentés is érkezett a Nagytétényi úti gazos területek miatt. Idézet az egyik levélből:

 

„Sajnos idén is meg kellett írnom ezt a levelet. A tavalyi bejelentésem során megtudtam, hogy a Nagytétényi út kaszálása a Fővárosi Önkormányzat hatásköre lenne. Sajnálattal látom, hogy ezen feladatukat nem nagyon akarják elvégezni. Ha még nem tették volna meg, kérem Önöket, hogy ismét szólítsák fel Őket a terület rendben tartására. Biztos, hogy Önök is látták már a körülményeket az adott útszakaszon, de azért mellékelek egy képet is.”

 

A beérkezett lakossági bejelentéseket az önkormányzat továbbította a Fővárosi Önkormányzat illetékes főosztályának és kérte az ügy mielőbbi rendezését.

 

A mai napon válaszlevél is érkezett az önkormányzattól a bejelentőknek, melyben a többi között ez áll:

 

„Egyeztetve a FŐKERT illetékesével tájékoztatom, hogy a Fővárosi Önkormányzat megbízásából a FŐKERT Zrt. elkezdte az idei második kaszálást a Nagytétényi úton.”

 

A budafokteteny.hu információi szerint a Főkert Zrt munkatársai a következő napokban folyamatosan végzik majd a helyenként térdmagasságúra terebélyesedett gaz kaszálását és várhatóan jövő hét második felében végeznek a munkával a Nagytétényi út teljes szakaszán.

 

Az önkormányzat „kijárta”: már kaszál a FŐKERT a Nagytétényi úton!