Ugrás a tartalomra

Budafoki MTE - Biztató játék, azonban vereség a bajnoki nyitányon

2017. július 31. hétfő
Csapatunk kétgólos vereséget szenvedett az NB II-es bajnoki nyitányon a feljutásra is esélyes Nyíregyháza Spartacus FC ellen – értékelték a vasárnapi mérkőzést a Budafoki MTE FB oldalán.
Budafoki MTE - Biztató játék, azonban vereség a bajnoki nyitányon

A Budafoki MTE FB oldalán közölt cikkben olvasható:

„A mérkőzést követően Csizmadia Csabát kérdeztük: - Biztató játék, azonban vereség a bajnoki nyitányon. Csapatunk kétgólos vereséget szenvedett a bajnoki nyitányon a feljutásra is esélyes Nyíregyháza Spartacus FC ellen. Mindkét kapu előtt adódtak gólszerzési lehetőségek az első félidőben, ebből a vendégcsapat kihasznált egyet. Sajnos a fordulást követően a vendégcsapat megduplázta előnyét Csilus révén. Ezután ment előre csapatunk, de a szerencse elpártolt tőlünk ezen a játéknapon. Kétszer is a kapufa mentette meg a vendégeket a góltól, így a mérkőzés hazai vereséggel zárult.”

 

Kommentek a Budafoki MTE FB-oldaláról:

„Szép volt fiúk!”, „Nem baj fiúk jobb lesz a következő fel a fejjel!!!!!!”, „Jó volt újra találkozni veletek. Tudjuk, hogy minden kezdet nehéz, ha beindul a vonat a győzelemig meg sem állunk, és nem a mellé- és fölérugásokban leszünk jobbak, csak az ellenfélnél, nem véletlenül nyertük meg a bajnokságot! Hajrá, fejjel, szívvel és akarattal a 3 pontokért!”

 

A Budafoki MTE FB oldalának szerkesztői a mérkőzést követően Csizmadia Csabát kérdezték:

„- Kijött az, amit oly sokszor beszéltünk, hogy egy osztállyal feljebb azonnal ki fogjak használni a hibáinkat, sajnos ez a mai meccsen ki is jött. Egy jó, masszív, szervezett csapattól kaptunk ki. Ha jobban koncentrálunk és figyelünk, akkor a 60. perctől akár döntetlenre is hozhattuk volna a meccset. Tanulni kell a hibákból és készülni a következő mérkőzésre.”

 

A mérkőzés jegyzőkönyve:

BUDAFOKI MTE–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 0–2 (0–1)

Promontor u., 611 néző. Vezette: Csonka Bence (Bertalan Dávid, Csatári Tibor)

BUDAFOK: Szabó B. – Patkós, Vaszicsku, Csizmadia, Kirják – Margitics (Vass M., 79.), Veszelinov (Nagy T., 64.) – Kovács D., Oláh L. (Kerekes K., 82.), Vankó – Pölöskei P. Vezetőedző: Prukner László

NYÍREGYHÁZA: Jova – Hinora, Fodor F., Rubus, Forró – Pekár (Kesztyűs, 69.), Holdampf, Csilus T., Rezes (Gajdos, 84.) – Rudolf G., Dragóner F. (Szinanovics, 69.). Vezetőedző: Lucsánszky Tamás

Gólszerző: Dragóner F. (0–1) a 29., Csilus T. (0–2) az 53. percben

 

MESTERMÉRLEG

Prukner László: – Ellenfelünknek megvolt az a gyorsaságbeli rutinja, amit az NB III tőlünk nem követelt meg. Jó tempóban tudtunk támadásokat indítani, de a védekezésben súlyos egyéni hibákat követtünk el. Úgy érzem, az első győzelem át fog minket lendíteni, és ezután el fogunk tudni indulni felfelé.

Lucsánszky Tamás: – Előrejátékban helyenként nagyon szép dolgokat csináltunk, két gyönyörű gólt szereztünk. Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, bár kicsit minden idény eleji módon zajlott.

 

(Forrás: https://www.facebook.com/BudafokiMTE/, nso.hu)

 

Fotó: Hirschberg Judit.

 

A Promontor TV összefoglalója a Budafoki MTE és a Nyíregyháza Spartacus FC csapatának NB II-es labdarúgó mérkőzéséről: