Ugrás a tartalomra

BMTE - Döntetlen hazai pályán a Soroksár SC ellen

2017. augusztus 14. hétfő
1-1-es döntetlennel ért véget a vasárnapi Soroksár elleni hazai mérkőzés - számol be a Budafoki MTE újonnan indult honlapja, a budafokimte.hu.
BMTE - Döntetlen hazai pályán a Soroksár  SC ellen

A Budafoki MTE új honlapján így értékelnek:

"Jobban kezdtük a meccset, Kovács révén meg is szereztük a vezetést az első félidőben. A második játékrész elején szintén inkább a soroksáriak kapuja előtt akadtak helyzetek, de ezek rendre kimaradtak. A 68. percben a semmiből egyenlítettek a vendégek, Tamási eresztett meg egy  bombát 20 méterről, ami megpattant Csizmadián, így került a hálóba a labda. A továbbiakban volt még 1-2 kisebb helyzet mindkét oldalon, de az eredmény nem változott."

A gólszerző, Kovács Dávid így nyilatkozott a meccsről a budafokimte.hu-nak:

 

"A helyzetek alapján mi álltunk közelebb a győzelemhez. Az első félidőben megtudtuk szerezni a vezetést, ami löketett adott a csapatnak. A második félidő elején úgy éreztem, egy kicsit leültünk, 1-0-nál volt egy nagy lehetőségem, amit a kapus védeni tudott, ha ez bemegy, akkor úgy gondolom, eldőlt volna a mérkőzés, de sajnos nem ment be és nem sok rá jött az egyenlítés. Ezúton szeretném megköszönni a szurkolóknak a bíztatást, nagyszerűek voltatok!"

 

 

 

További részletek:

 

http://budafokimte.hu/hu/dontetlen_hazai_palyan

 

https://www.facebook.com/BudafokiMTE/

 

FOTÓ: KOCSIS ZOLTÁN, budafokimte.hu

 

Összefoglaló a Budafoki MTE és a Soroksár SC csapatának NB II-es labdarúgó mérkőzéséről – Promontor TV: