Ugrás a tartalomra

„Budafok-Tétény Ifjú Tehetségei" III. rajzpályázat

2019. április 24. szerda
Budafok - Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata és az Artér Művészeti Egyesület a Kerület Napja alkalmából meghirdeti rajzpályázatát Utazás a jövőbe címmel.
„Budafok-Tétény Ifjú Tehetségei" III. rajzpályázat

Budafok több száz éves múltra tekinthet vissza. Büszkén vállalhatjuk településünk múltját és jelenét. Arculata, szerkezete rengeteget változott. Sok-sok szép terünk, épületünk van.

De miben lenne más a kerület, ha a gyerekek is beleszólhatnának  a várostervezésbe? Mi lehetne más?

Kultúra, sport, szórakozás, közlekedés? Hova terveznél plédául csúszdát? Esetleg mozgó járda,  iskolatáska teleportáló?  Engedd szabadjára a fantáziádat és segíts a felnőtteknek megtervezni a kerületet!

A pályázatra a grafika és a festészet eszközeivel készített, maximum A2 méretű munkával jelentkezhetsz. Az alkotásodat ne add postára, hanem szkenneld be (300 dpi felbontásban és jpg formátumban), utána küldd el az alábbi e-mail címre:

22keruletnapjarajzpalyazat@gmail.com

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2019. MÁJUS 31. PÉNTEK

Középiskolások számára lehetőség van max. 5 perces kisfilm kategóriában is pályázni a Utazás a jövőbe témakörben (a megadott e-mail címre várjuk 2019. május 31-ig a pályaműveket). A nyertes kisfilmeket a Kerület Napján tartott ünnepélyes díjátadón nyilvánosan is levetítik.

Kérjük, az alkotások azonosításához minden alkotáson tüntessétek fel az alábbi információkat: alkotó neve, születési éve/korcsoportja, iskolájának neve és címe, az alkotás témája és címe; a felkészítő pedagógus neve (amennyiben van) és az e-mail címeket. Amennyiben iskola küldi be a pályázatokat, akkor összesítő listát kérünk a beküldött alkotásokról. Segítségüket köszönjük!

A pályázaton nyertes tanulókat a megadott e-mail címen vagy az iskolán keresztül értesítjük és tájékoztatjuk. Kérjük, őrizzétek meg az eredeti alkotásokat, mivel a nyertes képeket elkérhetjük egy jó minőségű szkennelés erejéig, hogy nagy méretben kinyomtathassuk és bemutathassuk.

A győztes munkákat nagy méretben kinyomtatva láthatja a közönség az ünnepélyes eredményhirdetés, díjátadó és a kiállítás megnyitása alkalmából.

Korcsoportok:

I.  korcsoport – alsó osztályos  tanulók

II. korcsoport – felső osztályos tanulók

III. korcsoport – középiskolás tanulók

Az értékelés korcsoportonként történik. 

A pályázati kiírás letölthető az Artér Művészeti Egyesület oldaláról https://arterbudafok.wordpress.com/palyazatok-2/ 

Eredményhirdetés és ünnepélyes kiállításmegnyitó:

2019. június 21. péntek- A Kerület Napja

Amennyiben kérdés merülne fel a pályázattal kapcsolatban, az alábbi telefonszámokon lehet érdeklődni:

Filotás Viktória 06-70 601 9177 és Kaszás Réka 06-20 597 4046

Artér Művészeti Egyesület, E-mail: 22keruletnapjarajzpalyazat@gmail.com       Honlap: http://arterbudafok.wordpress.com/