Ugrás a tartalomra

Európa-bajnok a Cool Dance

2018. július 29. vasárnap
A kerületi tánciskola sikert sikerre halmoz a világversenyeken
Európa-bajnok a Cool Dance

Európa-bajnok a Cool DanceA táncolni vágyó budafok-tétényi lakosoknak nincs okuk panaszra, hiszen számos egyesület és stílus közül válogathatnak kedvükre. Az egyik legnépszerűbb klub, a közel száz tagot számláló Cool Dance School minden korosztály képviselőjét szívesen várja csapatába, nagyszerű közösséget és eredményeket garantálva, ugyanis a közelmúltban ismét Európa-bajnoki címekkel, illetve remek helyezésekkel tértek haza a fiataljaik.

A Klauzál Gábor Budafok-tétényi Művelődési Központban működő tánciskolát még 2005-ben alapította Fleck Annamária, a klub vezetője és koreográfusa, hivatásos táncpedagógus, aki maga is eredményes versenyző. Az iskola roppant eredményes, ugyanis versenyzői megszámlálhatatlan országos, Európa-bajnoki, illetve különdíjak tulajdonosai, és ezt a bőséges gyűjteményt június 29-én, Brassóban tovább bővítették.
A Magyar Látványtánc Sportszövetség (MLTSZ) által szervezett Európa-bajnokságon a „76 zone” fantázianevű formáció, valamint Lente Anna és Schile Lilu duója aranyérmet, míg az „Xtreme Girls” és a „Red Fusion” csapatok ezüstérmet szereztek Street Dance kategóriában, ezen kívül egy hatodik és egy hetedik helyezést is elhozott az erdélyi városból a „White Wings” és a „Future Team”. 
„Minden verseny után hatalmas büszkeség tölt el, hiszen folyamatosan látom a fejlődést, és persze az egyre nagyobb lelkesedést, összetartást a csapattagok körében, illetve az iskola valamennyi növendékénél. Számomra ez a legfontosabb, eredménytől függetlenül. De ha ilyen szuper eredményeket érünk el, mindig könnyekig meghatódom. Ez hatalmas pozitív visszajelzés mind nekem, mind a táncosoknak” – mondta el lapunknak az edzőnő, Annamária, aki idén egy sérülés miatt nem tudott részt venni a fellépéseken, de tanárként természetesen jelen volt és támogatta megállíthatatlan – az eredmények tükrében legyőzhetetlen – csapatát.
(Gáll Anna)