Ugrás a tartalomra

Felhívás kézműveseknek, vásározóknak

2016. november 03. csütörtök
2016. november 26. és 2017. január 2. között az új Piactéren a "Budafok-Tétényi Advent" kulturális és kézműves vásárra várjuk kézművesek, kiállítók, népművészek, iparművészek, kézműves élelmiszer készítők jelentkezését.
Felhívás kézműveseknek, vásározóknak

Az első, hagyományteremtő Adventi vásár ideje alatt jégpályával, a látogatók számára ingyenes meghitt, hangulatos, karácsonyi programokkal várjuk az ünnepeket a Budafoki Szomszédok Piaca (címe: 1221 Budapest, Játék utca 2-12.) mellett, ahol a kerület karácsonyfája is helyet kap.

Jelentkezni csak kitöltött és aláírt jelentkezési lappal lehet 2016. november 15-ig e-mailben az info@klauzalhaz.hu e-mail címen, vagy személyesen a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ Információs Pultjánál.

Kiket várunk erre a vásárra?
Az Adventi Vásáron elsősorban helyi és környékbeli népművészeknek, iparművészeknek kínálunk lehetőséget kézműves munkáik bemutatására és értékesítésére, azonban szeretnénk teret adni a kereskedőknek is a vásár hangulatához méltóan illeszkedő, a karácsonyi ajándékkörbe tartozó portékák árusítására úgymint: 
-    iparművészeti, képzőművészeti alkotások
-    fajátékok, kézműves termékek, 
-    bőr és textil termékek, 
-    papíráru és könyv, 
-    ünnephez kötődő dísz- és ajándéktárgyak, 
-    virágkötészeti termékek
-    csomagolt édességek, méz, szörp, stb. árusítására, ennek megfelelően, termékskálájukban nem szerepelhet olyan termék, ami ennek az elvárásnak nem felel meg.

A rendezvényen való jelentkezést nem áll módunkban elfogadni!
Az árusítóhelyeket jelentkezési sorrendben töltjük fel.

Jelentkezési lap