Hírek

Ferencváros-Budafok: Győzni megyünk, de a játék a lényeg! - MA 15 órakor „sikerre hangoló” találkozó lesz a Budafoki Piactéren! - FRISSÍTVE!!!
LESZ ingyenes szurkolói villamosjárat! 16 órakor indul a Városház térről a Groupama Arénához, maximum 200 fős utaslétszámig!
2017-04-26

Siker a csapatnak, ünnep a kerületnek, játék a szurkolóknak! Ma, április 26-án a Budafoki MTE Magyar Kupa elődöntőt játszik a Ferencváros csapatával.

Most már biztos: 16 órakor szurkolói különjárat, villamosszerelvény indul a Városház téri állomástól az üllői úti Groupama Arénához!

Budafok-Tétény önkormányzata és a BMTE közös játékot hirdetett. A csatolt videóban Prukner László által feltett kérdésekre helyesen válaszoló és jeggyel rendelkező szerencsések a videóban látható szurkolói sálat nyerhették meg.

Kedd estig lehetett játszani, 22 óráig várták a válaszokat a jatek@bp22.hu címre, nagyon sok helyes megfejtés érkezett. A nyerteseket ma reggel levélben értesítették!

A Budafoki Piactéren ma, április 26-án 15-16 óra között „sikerre hangoló” találkozó lesz a Budafok MTE szurkolóinak! A játék nyertesei is itt vehetik majd át az egyedi, erre az alkalomra készült szurkolói sálakat. Várunk minden lelkes érdeklődőt!!!

 

További információk:  http://www.groupamaarena.com/palyarendszabaly

A szurkolói játékfelhívás videója itt tekinthető meg:

http://www.facebook.com/budafokteteny/videos/801629296655273/

Prukner Lászlóval, a Budafok MTE edzőjével készült interjú a Karc FM 105.9 Álláspont című műsorának április 24-i adásában: http://soundcloud.com/s-k-sd-levente/prukner-int

Interjú az nb1.hu-n Prukner László edzővel: http://nb1.hu/hazai-labdarugas/kikerdeztuk-pruknert-a-fradi-elleni-kupameccs-elott