Ugrás a tartalomra

Ha október, akkor Futafok

2018. szeptember 17. hétfő
A kerület hagyományos futóversenye után Pincejárat is lesz
Ha október, akkor Futafok

Idén is megrendezzük hagyományos kerületi futóversenyünket, a Futafokot október 6-án. A verseny részletes kiírása (amely tartalmazza a jelentkezés részleteit is, így különösen az internetes nevezés módját és a továbbra is jelképesnek és szeptember 23-áig különösen kedvezményesnek mondható nevezési díj befizetésének helyét és határidejét is) elérhető a verseny megújult honlapján, a www.futafok.hu oldalon. A rajtoláshoz szükséges rajtszámokat a szervezők csak a kiírásban szereplő határidőig történő nevezés esetén tudják névre szólóan legyártatni, ezért és az egész napos verseny zökkenőmentes lebonyolítása érdekében is fontos a versenykiírásban szereplő feltételek betartása.

Ha október, akkor Futafok

A kerületi intézményekbe járók nevezéséről az óvoda, illetve az iskola intézkedik. Noha az ily módon nevezők esetében is van csekély nevezési díj, idén is maradéktalanul visszakapja azt – és játékokra, sportszerekre fordíthatja – az intézmény, méghozzá a mozgósításuk sikerével arányos összegben!
A Futafokon inkább a kitartóké a szerencse: az óvodások és az elsősök idén is nevezhetnek a tipikusan a szülőket, de időnként akár nagyszülőket is megfuttató kísérős futamokba, ám az igazán bátrak egyedül is futhatnak. A korosztályos futamok mellett a több generációt egyszerre átmozgató váltófutamok sem maradhatnak el, mint ahogyan a nagy sikerű és bukósisak kötelező használatát előíró görkorifutamra is várjuk a nevezéseket! (VH)


Sportolás után borkóstolás

Mivel a verseny hagyományosan október első szombatjára esik, ezért egyben Pincejárat is lesz ezen a napon. A Budafoki Pincejáraton 2018. október 6-án bolgár nemzetiségi napot tartanak finom borok, pezsgők és ételek kíséretében. Aki nagyobb csapattal érkezik, érdemes előre asztalt foglalni a pincészetekben és az éttermekben. n