Ugrás a tartalomra

Ha számít a csomagolás

2016. augusztus 19. péntek
A dobozgyártásban és a kartonkereskedelemben is az élen a CLB Packaging budafoki üzeme
Ha számít a csomagolás

A CLB Packaging Kft. 1895 óta működik a dobozgyártás és kartonkereskedelem területén. Ez idő alatt kivételesen magas szintű szakmai tapasztalatra tett szert, és a piacon egyedinek mondható szervizlehetőséget is biztosít a vevőinek. A cég nemrég stratégiai megállapodást kötött az önkormányzattal.

– Kiemelkedően figyelünk a vevő és a minőség tiszteletére – újságolta Erdősi István, a CLB Packaging Kft. vezetője. – Ennek érdekében a hazai piacon elsőként kezdtük bevezetni vállalatirányítási rendszereink közé a különböző minőségbiztosítási rendszereket. Cégünk öt szín plusz lakkréteg felvitelére képes offset technológiájú, nagy kapacitású nyomdagépével. Mindemellett házon belül képesek vagyunk UV festékek és lakkok felvitelére is, a marketingszempontból még vonzóbb felületek eléréséhez. Öt stancoló és négy ragasztó gépünknek, valamint magas szinten képzett munkaerőnknek köszönhetően (többen kerületi lakosok) a kisebb és nagyobb tételek gyártását is költséghatékonyan végezzük a kiváló minőség megtartása mellett.

Szlogenünk: „CLB Packaging – ha számít a csomagolás!” – mondja büszkén a cégvezető.

Egy biztos, csomagolástechnikai kérdésekben bizalommal lehet fordulni a társaság vezetéséhez, amit hangoztatnak is, de környezetvédelmi kérdésekben is jártasak.

– Alapelvünk a vevő és a minőség tisztelete mellett a környezetre való odafigyelés is – folytatta Erdősi István. – A csomagolástechnikai ipar nagymértékű környezetszennyezéssel jár, emiatt rendkívül fontosnak tartjuk környezetünk védelmét. Ezért gyakran alkalmazunk alapanyagként újrahasznosított kartont. A kutatás-fejlesztésünk pedig a lebomló, komposztálható csomagolóanyagokra összpontosít. 2013-ban az Országgyűlés Fenntartható Fejlődés Tanácsa az Energiatudatos Vállalat címet adományozta nekünk, és nagy örömünkre a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara által akkreditált gyakorlati képzőhellyé váltunk.

A több mint 120 éves cég évente több tíz millió dobozt gyárt olyan nagyvállalatok termékeihez, mint például a Burger King, de még a Rolls-Royce-okban található pezsgőspoharak dobozai is itt, a kerületben készülnek.

(Temesi)