Ugrás a tartalomra

Hagyományos építésű lakóingatlanok energia-megtakarítást eredményező felújításához lehet pályázni

2016. július 06. szerda
Budafok-Tétény Önkormányzata Képviselő-testületének Környezet- és Közrendvédelmi Bizottsága pályázatot írt ki hagyományos építésű lakóingatlanok energia megtakarítást eredményező felújításának támogatására.
Hagyományos építésű lakóingatlanok energia-megtakarítást eredményező felújításához lehet pályázni

A támogatás célja az 1994. december 31-e előtt használatbavételi engedélyt kapott, a Budapest XXII. kerület közigazgatási területén elhelyezkedő 10 lakásosnál nem nagyobb hagyományos építésű lakóingatlanok energia-megtakarítást eredményező felújítási költségeihez támogatás nyújtása.

A pályázat értelmében energia megtakarítást eredményező felújításnak minősül:

a) a lakás nyílászáróinak cseréje

b) a lakás homlokzatainak utólagos szigetelése

Támogatás csak az egyik tevékenységre igényelhető.

Hagyományos építésű lakóingatlannak minősül: a tulajdoni lap szerint lakásként, lakóházként, vagy lakóépületként nyilvántartott, kő, tégla, salakblokk vagy gázszilikát blokkból épített épület.

A pályázat részletes kiírása (kik pályázhatnak, mekkora támogatás érhető el stb.) a http://www.budafokteteny.hu/ugyintezes/palyazatok oldalon érhető el.

A pályázat benyújtási határideje visszavonásig folyamatos.

A pályázatokat a Környezet- és Közrendvédelmi Bizottság évente 4 alkalommal: a szeptemberi, decemberi, márciusi és júniusi Képviselő-testületi ülést megelőző rendes ülésén bírálja el.


PÁLYÁZATI FELHÍVÁS