Ugrás a tartalomra

Ismét kinyitnak a borospincék

2017. augusztus 03. csütörtök
Cimbalom, nóta, néptánc és még sok érdekes program lesz a következő pincejáraton!
Ismét kinyitnak a borospincék

Augusztus 5-én újabb programok, élmények várják a Budafoki Pincejárat vendégeit. Ezúttal a népzene és a népművészet témája köré szerveztek programokat a különböző budafoki helyszíneken.

Újabb állomásához érkezik augusztus 5-én a Budafoki Pincejárat, amely minden hónap első szombatján indul óránként a Stadionoktól a Gellért téren át Budafokra, hogy bemutassa a főváros legnagyobb és legszebb pincerendszerét, miközben borkóstolókkal egybekötött kulturális programokat is kínál a látogatóknak.

Ezúttal a népzenéé, a népművészeté lesz a főszerep, a Törleyben, a Lics Pincében, a Magdolna Borklub és Rendezvényházban, a Seybold-Garab Pincészetnél, a Záborszky Pince Borvárosban és a Katona Borházban is fellépnek meghívott együttesek, művészek, előadók. A vendégek megtekinthetik a Nádasdy Néptáncegyüttes műsorát, meghallgathatják Csemer Zsolt cimbalomművészt, a Lelkes Zenekart, Szabó Szilviát, Garbóci László borlovag előadását és a Budafokoló Zenekart is. Lesz „pincekvíz” a Borköltők Társasága étteremben, és a Budafoki Pincejárat vendége lesz a Szabadtűzi Lovagrend, amelynek képviselői a Seybold-Garab Pincészetben gondoskodnak majd a nem mindennapi kulináris kínálatról.

Az összes részt vevő vendéglátóhely és kulturális helyszín továbbra is vezetett túrákkal, nyitott pincékkel, finom ételekkel és italokkal várja a látogatókat. 

(További részletek a Pincejarat.hu-n.)