Ugrás a tartalomra

Jótékonysági estet rendezett a Hugonnai Vilma Általános Iskola

2016. február 22. hétfő
Az eseményt a Nagytétény Jövője Alapítvány kuratóriumának szervezésében tartották február 19-én a Cziffra Házban. A rendezvény célja a Hugonnai Vilma Általános Iskola szabadidős programjainak színesítése, a diákok különleges szabadidős programokon való részvételének támogatása.
Jótékonysági estet rendezett a Hugonnai Vilma Általános Iskola

Az iskola az előző évhez hasonlóan, idén is színvonalas műsorral lepte meg a támogató közönséget. A Jótékonysági estet Tamaskáné Fekete Erika, az iskola igazgatójának beszéde nyitotta meg: "Tavaly, amikor először szerveztük meg rendezvényünket, elhatároztuk, hogy hagyományt teremtünk, és minden évben lesz jótékonysági est a Nagytétény Jövője Alapítvány szervezésében. Úgy gondolom, hogy az egy-egy ügyért való összefogás sokféle lehet. Van úgy, hogy emberek milliói állnak ki egyetlen cél érdekében, de van, hogy csak egy kisebb csoport akarja megmutatni, mire képes. Ilyenek vagyunk mi: közvetlen környezetüknek szeretnénk hasznára lenni, az intézményünkben folyó munka szervezésében szeretnénk segíteni.”

A jótékonysági esten fellépett Palásthy Kata fitnesz Európa-bajnok, a Vanmocsello Duó, Erdélyi Csilla énekes, Tarczali Dorina verset szavalt, Szűcs József pedig énekelt. Fergeteges sikere volt Bánhidi Petra tanítványainak, akik ámulatba ejtő műsorral zárták az előadást. A rendezvényen részt vett Karsay Ferenc polgármester is.