Ugrás a tartalomra

Jubileum a Bartók oviban - Videóval frissítve!

2017. május 30. kedd
Fennállásának negyvenedik évfordulóját ünnepelte a Bartók Tagóvoda május 15-én
Jubileum a Bartók oviban - Videóval frissítve!

Sok egykori dolgozó és óvodás is meghívást kapott a Bartók Tagóvoda negyvenéves jubileumi ünnepségére. Az épület folyosóin kiállított régi fényképek szép emlékeket, vidám pillanatokat idéztek fel a régi bartókos óvodásokban, óvónőkben és dolgozókban.

Verőfényes napsütésben tartották meg a Bartók Tagóvoda negyvenéves jubileumi ünnepségét az intézmény udvarán. A nagycsoportos óvodások műsora után Tóth Amaryll óvodapedagógus idézte fel az elmúlt évek történéseit. A pedagógus ebben az óvodában kezdte a pályáját, és azóta is szűnni nem akaró lelkesedéssel dolgozik az intézményért és az óvodásokért. Györgyei-Szabó Anna volt Bartók óvodás gitárjátéka után Soha Eszter idézte fel a legszebb pillanatokat, aki szintén egykor az intézménybe járt. Eszter annyira megszerette az óvodások világát, hogy pályaválasztásakor nem volt kérdés, ő is óvodapedagógus akar lenni, jelenleg a Tündérkert Tagóvodában dolgozik.

A nap egyik meglepetése M. Tóth Zsolt kerületi fafaragó, jégszobrász ajándékának bemutatása volt, melyet Háger Erzsébet, az intézmény vezetője leplezett le. A fára mászó kisgyermeket ábrázoló alkotást az Örökségünk című dal felcsendülése után a gyerekek körbe is táncolták. Az ének és a tánc után az óvodások színes lufikat engedtek az égbe. Az ünnepség az óvoda épületében folytatódott tovább, ahol Karsay Ferenc polgármester és Horváthné Fűkő Zsuzsanna, az Egyesített Óvoda vezetője leleplezték le a jubileumra készült emléktáblát. (Viszkocsil Dóra)

A Promontor TV összeállítása: