Ugrás a tartalomra

Körtánc és görög muzsika a Köztisztviselők napján

2017. július 17. hétfő
Az önkormányzat jóvoltából idén is munkaszünet volt július elsején a köztisztviselőknek
Körtánc és görög muzsika a Köztisztviselők napján

Egy törvénymódosítás miatt a Közszolgálati tisztviselők napja már nem munkaszüneti nap. Biztosítják ugyanakkor annak a lehetőségét, hogy az önkormányzat a jövőben is munkaszüneti nappá nyilváníthassa ezt a napot. Ezzel a lehetőséggel élt Budafok-Tétény önkormányzata is: a májusi testületi ülésen úgy határozott, hogy továbbra is pihenőnap marad július 1. a köztisztviselők számára.

Az önkormányzat idén is egy kis közös ünneplésre hívta a hivatal dolgozóit a Cziffra Központba. Közel százhetvenen vettek részt a Köztisztviselők napján. 
Az ügyfélfogadási idő után kezdődött a hivatalos ünnepség, amelyen dr. Szántó János jegyző köszöntötte a dolgozókat. A Kerület napjára készített kisfilm megtekintése után átadták az Év köztisztviselője díjakat. Idén Antal Balogh Anna, az építési hatósági és műszaki iroda egyik ügyintézője, valamint Kühnné Kertész Csilla, a Humánszolgáltatási Iroda egyik intézményi koordinátora kapta. A díjak átvétele után a Mydros görög zenekar játszott, amelynek egyik tagja Sztavropulosz Nikolaosz, a Városüzemeltetési Iroda munkatársa. 

A zenekar fergeteges hangulatot varázsolt a Cziffra Központba, sokan táncra is perdültek. Az esti órákban DJ partin érezhették jól magukat a hivatal dolgozói. A rendezvény fő célja minden évben az, hogy akik a napi munkában nem találkoznak, ismerjék meg egymást egy kicsit kötetlenebb formában. Ez idén is sikerült.

(Viszkocsil Dóra)