Ugrás a tartalomra

Köszöntés a budafoki pályán a bronzérmes Molnár Jankának

2017. augusztus 01. kedd
A BMTE vezetősége vasárnap a budafoki stadion közönsége előtt gratulált az egyesület színeiben a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon bronzérmet nyert atlétánknak.
Köszöntés a budafoki pályán a bronzérmes Molnár Jankának

A BMTE vezetői a Budafoki MTE labdarúgó csapat NB II-es bajnoki nyitánymérkőzése előtt a Promontor utcai pályán, a szurkoló közönség előtt köszöntötték a BMTE ifjú atlétáját.

 

Bélteky Róbert, a Budafoki MTE Labdarúgó Kft tulajdonosa, Jakab János, a Kft tiszteletbeli elnöke és Vízi Sándor, a Budafoki MTE elnöke. Mindhárman megköszönték Jankának és edzőjének, Bartha Attilának az egyesületnek és a kerületünknek is dicsőséget hozó nem mindennapi teljesítményt, sikert.

 

Minden szükséges támogatást meg fogunk adni a jövőben is Jankának és sportoló társainak az újabb sikerek eléréséhez – mondta a budafokteteny.hu-nak. Vízi Sándor, a Budafoki MTE elnöke.

 

Karsay Ferenc, Budafok-Tétény polgármestere már korábban saját FB oldalán így gratulált Jankának és edzőjének: „Szívből gratulálok a Mesternek, a Tanítványnak és az egész családnak! Szép volt Janka, köszönjük Attila!”

 

 

Kapcsolódó cikkek:

http://www.budafokteteny.hu/hir/a-budafoki-molnar-janka-remekelt-tegnap-gyorben---gratulalunk-janka-a-bronzeremhez

http://www.m4sport.hu/2017/07/30/az-eremtabla-harmadik-helyen-zart-magyar-sportolokat-koszontottek/#