Hírek

Lakossági bejelentés - Csalók járják a kerületet!
Az önkormányzatra hivatkozva egy újlengyeli Kft nevében nyílászáró- és zárcsere-korszerűsítés címén próbálnak bejutni a lakásokba és előleget kicsikarni a tulajdonosoktól - állította a betelefonáló kerületi lakos.
2017-08-15

Lakossági telefonos bejelentés érkezett ma az önkormányzathoz, mely szerint tegnap a Bartók Béla úti lakótelepen, a Csút utcai társasházaknál az önkormányzat megbízására hivatkozva, magukat az újlengyeli székhelyű Társasház Fejlesztő Kft. „szakembereinek” nevezve, csalók csengettek be több lakásba, nyílászáró- és zárcsere-korszerűsítésre hivatkozva. A helyszínen nyugtát, számlát is felmutattak az említett Kft. címére és esetenként 40 ezer ft előleget kértek a lakástulajdonosoktól.

 

Nyomatékosan figyelmeztetünk minden kerületi lakost, hogy az önkormányzat nem adott ilyen megbízást, csalókról van szó! A budafokteteny.hu információi szerint kedd délig nem érkezett rendőrségi feljelentés az ügyben.

 

Amennyiben információval rendelkeznek a csaló társasággal kapcsolatban, akkor hívják a 112-es segélyhívó számot és tegyenek bejelentést a kerületi Rendőrkapitányságon!