Ugrás a tartalomra

Már csak két hét: a jegyigénylők nyomása alatt a Klauzál Ház szervezői, plusz egy előadás lesz az István, a király című rockopera zenéiből

2016. április 25. hétfő
A második előadást is május 09-én tartják, 17 órakor, az esti előadásra már minden jegy elkelt. A műsor a 42. Budafok-Tétényi Tavaszi Művészeti Fesztivál programsorozatának része.
Már csak két hét: a jegyigénylők nyomása alatt a Klauzál Ház szervezői, plusz egy előadás lesz az István, a király című rockopera zenéiből

A Klauzál Gitár Band és a Nádasdy kórus feldolgozásában május 9-én bemutatásra kerülő produkcióban közreműködik többek között a Passé tánccsoport és művészeti vezetője, Czene-Bánhidi Petra is. A mesternő többszörös argentin tangó világbajnok, nívódíjas táncművész, jelenleg a Táncművészeti Egyetem tanára. A tánccsoport növendékei többszörös országos fesztivál győztesei és kitüntetettjei, valamint 2013., 2014., és 2015. év művészeti díj nyertesei. A 12 éves Novák Nanda a Doka Dance Stúdió tagjának szóló előadását is láthatják majd. Színpadi látványtánc kétszeres magyar bajnok, Európa bajnokkal!

A 19.00 órai előadásra minden jegy elkelt, így további helyek már csak a 17.00 órai előadásra igényelhetők! Jegyigénylés a funk.ivett@klauzalhaz.hu e-mail címen. Helyfoglalás érkezési sorrendben.

Egy kis ízelítő az előadásból (próbákon készült felvételek)

A honlapunknak interjút adott a kórus vezetője, Beer Ágnes, a Nádasdy iskola énektanára is. A vele készült beszélgetést itt hallgathatják meg.