Ugrás a tartalomra

Meg kell védeni Magyarországot - Videóval Frissítve!

2017. november 14. kedd
Dr. Simicskó István honvédelmi miniszter volt a vendége a kerületnek hétfőn, amikor lakossági fórumot tartott a Klauzál Gábor Művelődési Központban. Németh Zsolt országgyűlés képviselő az est házigazdájaként úgy fogalmazott, különös megtiszteltetés, hogy a „szomszéd várból”, a 11. kerületből fogadhattunk egy ilyen illusztris vendéget.
Meg kell védeni Magyarországot - Videóval Frissítve!

A fórumon dr. Simicskó István honvédelmi miniszter azt hangsúlyozta, nem akarunk olyan Magyarországot, Európát, amelyben nap mint nap félni kell a terrortámadásoktól.

 

Hozzátette: ma már nincs olyan hét, amikor ne szólnának hírek terrortámadásról, ez korábban nem így volt. Dr. Simicskó István felidézte a 2001. szeptember 11-i amerikai terrortámadást, amely figyelmeztetés volt, hogy "nincs itt a világbéke", és elindult egy új típusú világ kialakítása. Ezt a folyamatot, Európa átalakítását dollármilliárdos nagytőkések tovább generálják - mondta.

 

A miniszter kitért arra, hogy egy NATO-tanulmány szerint 2020-ig 60 millió ember indul útnak. A következő 30 évben az emberiség lélekszáma jelentős mértékben fog nőni, viszont az európai civilizáció lélekszáma csökken. Magyarországon viszont a családbarát politikának köszönhetően a csökkenés üteme mérséklődött - mutatott rá. Kerítés nélkül lehetetlen megállítani a migrációt - hangsúlyozta a honvédelmi miniszter. Közölte: a magyar ellenzék Soros pártján áll, a Fidesz és a KDNP az a két párt ebben az országban, amely a magyar érdekeket képviseli. A miniszter kiemelte: bízik a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció sikerében, amivel eredményt, erőt tudnak felmutatni.

 

Itt az elkövetkezendő időszakban nagyon nagy szükség lesz Dél-Budán arra, hogy tovább erősödjenek a baráti és „harcostársi” kapcsolatok a 22. és a 11. kerület között – mondta a fórum házigazdájaként Németh Zsolt. Az országgyűlési képviselő hozzátette: dr. Simicskó István esetében egy harcművészetben is jártas politikusról van szó. Biztosak lehetünk benne, hogy megfelelő válaszokat tud adni kormánytagként is a Soros-terv keltette veszélyekre, kihívásokra.

 

Meggyőző érvekre is szükség van a nemzeti szuverenitásunkat, határainkat fenyegető külső, és belső támadásokkal szemben. Hallhattuk, hogy ezeknek is a birtokában van a kormány és személy szerint a miniszter úr, tette hozzá Németh Zsolt a Klauzál Házban tartott november 6-i lakossági fórumon.

 

A rendezvényen részt vett Dr. Hoffmann Tamás, Újbuda polgármestere, Karsay Ferenc Budafok-Tétény polgármestere, Szabolcs Attila, Dél-Buda országgyűlési képviselője, valamint Németh Zoltán, Szepesfalvy Anna és Zugmann Péter alpolgármesterek is.

 

A Klauzál Házban tartott lakossági fórumon interjút adott a Promontor TV-nek Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke és dr. Simicskó István honvédelmi miniszter:

 

 

FOTÓ: KOCSIS ZOLTÁN ::