Hírek

CSALÁDI PROGRAM: megnyitó piknikkel vár mindenkit az új KRESZ park! Gyere te is!!!
Június 9-én 15 órától családi délutánnal vár mindenkit a megújult KRESZ park. Izgalmas programokkal ünnepeljük meg, hogy hosszú idő után ismét birtokba vehetjük a parkot, ahol generációk tanulták meg a helyes közlekedés alapjait.
2017-06-07

Az 1976-ban megépült KRESZ park új erőre kapott, hiszen a közelmúltban befejeződött az önkormányzat által végzett teljes körű felújítása. A parkban új burkolat, közlekedési táblák, padok, ivókút, mini benzinkút és kis vasúti átjáró is várja a játszva tanulni vágyókat.

 

A pénteki eseményen kézműves játszóházzal, közlekedési ügyességi játékokkal, frizbivel és tollassal várják a kisgyermekes családokat. A játékban megfáradtak a Majecsko – Made with love (https://www.facebook.com/Majecsko-Made-with-love-254877384927224/) által kínált egészséges és finom harapnivalókkal frissülhetnek fel.

 

A kisgyerekek kerékpárral, rollerrel, lábbal hajtott kismotorral, görkorcsolyával és futóbiciklivel tudják használni a parkot. Fontos, hogy a bukósisak a parkot használók számára kötelező.

 

Ünnepeljünk együtt pénteken 15 órakor! Töltsük meg élettel a parkot!

 

Részletek: http://www.budafokteteny.hu/program/kresz-park-megnyito-piknik

 

 

 

Kapcsolódó képgaléria: