Ugrás a tartalomra

Megújult utak és járdák a kerületben

2017. november 07. kedd
A közelmúltban elkészült beruházások közül két helyszínen felújították az utat, három helyszínen pedig térkő burkolatú járdát építettek.
Megújult utak és járdák a kerületben

A Bocskai utcában cserélték az aszfalt kopórétegét, valamint mindkét oldalon új szegélyt építettek. Az önkormányzat saját forrásából megvalósult beruházás költsége 18 104 000 Ft+Áfa volt.

A Gyöngyszem utcában cserélték az aszfalt kopórétegét, valamint új szegélyt építettek mindkét oldalon. A Húr utcai csatlakozásnál a csomópont közlekedési viszonyait egy sziget építésével rendezték, melyen így sokkal biztonságosabbá vált a gyalogos közlekedés. A szigetet a közeljövőben növényekkel is beültetik. Az önkormányzat saját forrásából megvalósult beruházás költsége 27 459 000 Ft + Áfa volt.

A Háros utcában a Nap utca és Római utca közti szakaszán térkő burkolatú járdát építettek. Az önkormányzat saját forrásából megvalósult beruházás költsége 1 904 000 Ft+Áfa volt.

A Háros utca Huszár utca és Beregszászi utca közti szakaszán térkő burkolatú járdát építettek. Az önkormányzat saját forrásából megvalósult beruházás költsége 4 886 000 Ft + Áfa volt

A Jókai Mór utca Művelődés utca és Kistétényi utca közti szakaszán térkő burkolatú járdát építettek. A beruházás költsége 4 264 000 Ft + Áfa volt.