Milyen lenne a tökéletes csokipapír? - Édességrajongó iskolásoknak ír ki pályázatot a Campona
Kávé és Csokoládéfesztivál lesz április 20. és május 7. között a Camponában. A Bevásárlóközpont az Anyakanyar.hu oldallal együttműködve rajzpályázatot is hirdet, amelyben iskolás gyermekek terveit várják arról, hogy szerintük milyen lenne egy szépséges csokoládépapír.
2017-04-13

A csokirajongók számára van egy fantasztikusan jó hír: a Campona Bevásárlóközpontban április 20-tól május 6-ig életre kel egy mesés csokoládé-univerzum, ahol is bárki kipróbálhatja a csokikészítést.

Egy látványos kiállítás keretében a csokoládé történetével is megismerkedhetnek a látogatók, hétvégenként pedig megnyitja kapuit a Csokoládé Kaszinó és a Csokoládé Látványműhely is, sőt lángvágóval csokoládétömbből szobrokat is farag egy ifjú szobrásztehetség.

De hogy már addig se csak epekedjünk az édes finomságok után, a Campona az Anyakanyar.hu oldallal együttműködve rajzpályázatot hirdet, amelyben iskolás gyermekek terveit várják arról, hogy szerintük milyen lenne egy szépséges csokoládépapír. A rajzok készülhetnek bármilyen technikával, lehet kollázst is alkotni, de természetesen a színes ceruza, filctoll, zsírkréta, és vízfesték tökéletesen elegendő lesz. Az ötlet számít, és az, hogy a csomagolásokat látva már szinte szánkban érezzük a kedvenc csokoládénk ízét. Ez akár derüljön is ki a rajzokból, hogy éppen epres-joghurtos, vagy karamellás-mogyorós, vagy fehércsokoládé a tervező kedvence.

A rajzokat két kategóriában fogják díjazni, 6-10 és 10-14 éves korcsoportban. Valamennyi rajz felkerül a Campona Facebook-oldalára, és a helyszínen pedig kiállítás készül a tervek alapján. A 10 legjobb kiválasztott nyertes 1-1 kilogramm kézműves csokoládét nyer, valamint egy látogatást a családjával együtt a budapesti Csokoládé Múzeumba.

A pályázatokat digitalizált rajz formájában ide várják: info@anyakanyar.hu

Beküldési határidő: 2017. április 11.

További részletek: http://campona.hu/hu/hirek/csokoladek-foldjen

 

                 

 

Kapcsolódó képgaléria: