Ugrás a tartalomra

Mit rejt a karácsonyi nagy bőrönd?

2017. december 12. kedd
Budafok-Tétényben zárja a 2017-es évet az Eötvös Cirkusz. A december 14-től 17-ig kerületünkbe látogató társulat az idei karácsonyi showját mutatja be nekünk, Karácsonyi nagy bőrönd címmel.
Mit rejt a karácsonyi nagy bőrönd?

Az Eötvös Cirkusz előadását, a 2015-ös Karácsonyi legendát és a 2016-os Karácsonyi Mentőexpedíciót mintegy 70 ezer néző láthatta. A nagy sikerre való tekintettel idén új előadással, a Karácsonyi nagy bőrönd című produkcióval várják a nézőket, melynek turnéja november 16-án kezdődött.

Ahogy az eddigiek is, úgy a mostani előadás is tele lesz izgalommal, látványos elemekkel, interaktív produkciókkal, melyek Magyarországon csak az Eötvös Cirkuszban láthatók.

A főszerep idén is a gyermekeké. Ahogy az elmúlt években is, most is interaktív játékokkal, vetélkedőkkel és nyereményjátékokkal kedveskednek a közönségnek. A történet főszereplői a Főmanó, valamint segítői Egyeske, Ketteske és Hármaska, akik megpróbálnak nem felfordulást okozni. Vajon sikerül nekik?

Porondra lépnek a Mikuláslányok, valamint a Jégvarázsból Anna, Elza és Olaf is. Karácsonyi műsorukban gyönyörű vadállatokat is láthatunk, extra meglepetéssel. Természetesen megjelenik a Mikulás is, akivel szelfit is készíthetünk.

És hogy a Karácsonyi nagy bőrönd cím mit takar? Legyen meglepetés! Egy küldetése minden gyereknek van. Figyelni és követni a kulcsokat.

Mindenkit szeretettel vár idén karácsonykor is az Eötvös Cirkusz legendás világa a Campona mellett.   

Előadások:

Csütörtök és péntek: 18.00 órakor                                               

Szombat: 15.00 és 18.00 órakor

Vasárnap: 15.00 órakor

www.eotvoscirkusz.com

Mit rejt a karácsonyi nagy bőrönd?