Ugrás a tartalomra

Őket keresik a budafoki rendőrök

2017. augusztus 24. csütörtök
Két férfi tört be egy 22. kerületi társasház lakásába, ahonnan műszaki cikkeket, készpénzt és személyes iratokat vittek el. Kamerafelvétel készült róluk.
Őket keresik a budafoki rendőrök

A rendelkezésre álló adatok alapján a két férfi 2017. augusztus 8-án 8 óra és 13 óra között a Magasház utcában feszítette be egy társasházi lakás ajtaját.

Az egyik férfi 20-30 év körüli férfi. Barna, rövid hajú, normál testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor rózsaszín galléros pólót és kék színű kockás nadrágot viselt.

A másik férfi rövid hajú, normál testalkatú, 20-30 év körüli. A bűncselekmény elkövetésekor fekete baseball sapkát, kockás inget, terepmintás rövidnadrágot és hátán egy fekete hátizsákot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Forrás: http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/felhivasok/lopas-miatt-keressuk-oket-45