Ugrás a tartalomra

ORSZÁGOS SIKER: a Rózsakerti iskola nyert a „Re: formáció 500” című vetélkedő országos döntőjén – GRATULÁLUNK!

2017. november 02. csütörtök
Október 19-én Kecskeméten tartották a több fordulós komplex műveltségi vetélkedő országos döntőjét, ahol I. helyezett lett a Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola!
ORSZÁGOS SIKER: a Rózsakerti iskola nyert a „Re: formáció 500” című vetélkedő országos döntőjén – GRATULÁLUNK!

Büszkén számolunk be róla, hogy a „Re: formáció – Kulturális kincskereső“ elnevezésű, komplex műveltségi vetélkedő általános iskolai korosztály részére meghirdetett verseny döntőjében országos 1. helyezést ért el iskolánk csapata - olvasható az iskola honlapján.

Majd így folytatódik a beszámoló:

"Az október 19-én Kecskeméten megtartott döntőről hazafelé jőve és azóta is különös, de nagyon jó érzés ízlelgetni e mondatot a szánkban: nincs a Rózsakertinél komplexebb tudású protestáns általános iskolai csapat az országban!

Tanulóink hat különböző feladat típusban bizonyultak a legjobbnak, úgymint: nagy személyiségek ismerete, szónoklat, ének, színjátszás, építészet és régió ismeret. Dr. Hafenscher Károly a Magyarországi Evangélikus Egyház zsinatának lelkészi elnöke, egyben a Reformációs Emlékbizottság megbízott miniszteri biztosa az eredmény kihirdetésekor elismerő szavakkal méltatta tanulóink kreativitását és teljesítményét. Köszönet illeti a gyerekeket felkészítő pedagógusokat az egy éven át tartó lelkesítő munkáját!

Soli Deo Gloria - Egyedül Istené a dicsőség!”

Az iskola csapatának tagjai: Gulyás Johanna 5.b, Petőcz-Nemessányi Anna Evelin 5.c, Szíjj Boróka 7.b, Simai Soma 8.b, Szikra Domonkos 8.b.

Köszönet Csősz Győzőnek, aki a Kecskeméti Református Egyházközség videósaként a teljes vetélkedőt felvette és rendelkezésre bocsátotta. A felvételeket lejátszási listába szerkesztve:

http://www.youtube.com/playlist?list=PLSIQsHq8oJv43-E1xlKyPg-5EGTnfPBzL

 

Fantasztikus eredmény! Nagyon büszkék vagyunk rátok! A budafokteteny.hu nevében is gratulálunk!

 

Forrás: https://www.facebook.com/RozsakertiReformatusIskola/, http://www.rozsakertiskola.hu/index2.html

 

FOTÓ: KOCSIS ZOLTÁN ::