Ugrás a tartalomra

Pótfelvételi a Tomori Pál Főiskolán, továbbtanulási lehetőség a kerületben!

2018. július 31. kedd
A Tomori Pál Főiskola pótfelvételt hirdet alap- és felsőfokú szakképzési, valamint szakirányú továbbképzési szakjai vonatkozásában nappali és levelező tagozaton.
Pótfelvételi a Tomori Pál Főiskolán, továbbtanulási lehetőség a kerületben!

A pótfelvételi eljárás keretében azok jelentkezését várják, akik a rendes felvételi eljárás keretében nem adták be jelentkezésüket, vagy egyetlen képzésre sem nyertek felvételt.

Jelentkezni a www.felvi.hu oldalon lehet.

A Tomori Pál Főiskola számos oktatója nemcsak a tudomány világában, hanem a munkaerőpiacon is megméretette magát, vállalkozások, szervezetek felsővezetői, alapítói. A gyakorlati képzés alapjait, amely alapítása óta jellemzi az intézményt, az oktatók saját tapasztalatai adják, folyamatosan támogatást nyújtva a hallgatóknak, legtöbbször a hallgatókat érintő egyéni esetek átbeszélésével is. Képzéseikben az elméleti ismeretek elsajátításán túl, a valós élet, annak a valós – gyakorlatban felmerülő – megoldandó feladatai nagy hangsúlyt kapnak. Éppen ebből fakadhat, hogy a felmérések keretében a hallgatók azt mondják, hogy az intézményben jó emberi kapcsolatok alakulnak ki az oktatók és a hallgatók között is. Ezt tükrözi az évente kétszer megszervezett hallgatói óraértékelések felmérés eredménye, ahol az oktatók kiemelkedően jól teljesítettek szakmai felkészültség terén. A legutóbbi felmérés során a kapott érdemjegyek átlaga 4,84 volt. Hasonlóan magas átlaggal értékelték a hallgatók az oktatók részéről megnyilvánuló segítőkészséget és elérhetőséget (4,63), valamint a számonkérések alkalmával tanúsított korrektséget (4,5) is.

Az intézmény által meghirdetett képzések: 

Alapképzési szakok:

  • gazdálkodási és menedzsment,
  • pénzügy és számvitel,
  • nemzetközi gazdálkodás,
  • nemzetközi tanulmányok
  • és szabad bölcsészet.

Felsőoktatási szakképzések:

  • gazdálkodási és menedzsment,
  • pénzügy és számvitel (pénzintézeti/vállalkozási).

Szakirányú továbbképzések:

  • gazdaságvédelmi szakközgazdász/szakreferens,
  • logisztikai és szállítmányozási menedzser,
  • közbeszerzés menedzsment/közbeszerzési szakközgazdász.

A pótfelvételi jelentkezési határideje az alapképzési szakokra, illetve a felsőoktatási szakképzésekre: 2018. augusztus 6. Átjelentkezni, illetve a szakirányú továbbképzésekre jelentkezni 2018. augusztus 31-ig lehet a Tomori Pál Főiskolán.

További információk a www.tpfk.hu oldalon, személyre szabott tanácsadás a hét minden napján a +36-30-183-0383 telefonszámon.

Pótfelvételi a Tomori Pál Főiskolán, továbbtanulási lehetőség a kerületben!