Pünkösd Csíksomlyón
Karsay Ferenc, Budafok-Tétény polgármestere és Németh Zoltán, Budafok-Tétény alpolgármestere az elmúlt évekhez hasonlóan zarándokutat szervez pünkösdkor Csíksomlyóra a kerületi katolikus plébánia támogatásával.
2016-04-01

2016. május 11-16.

A BUDAFOK-TÉTÉNY KERESZTALJA*  2016. május 11-én (szerda) délután indul, és május 16-án (hétfő) a késő esti órákban érkezik vissza Budapestre. A részvételi költség tartalmazza öt éjszakára a szállást (első éjszaka panzióban Nagyváradon, a többi éjszaka családoknál), a borospatakai családoknál félpanziós ellátást, akik őszinte szeretettel, egyszerű, tiszta szobákkal és finom, helyi ételekkel várják a vendégeket. A családoknál történő elhelyezéssel kedvezőbb a részvételi díj, és így közvetlenül támogatjuk a határon túli magyarokat is.

Részvételi költség: 49 900 Ft/fő, ami tartalmazza a szállást és Borospatakán a félpanziós ellátást, valamint az utazás és a kirándulások költségeit is (az esetleges belépőjegyek kivételével). Utasbiztosítást minden résztvevőnek egyénileg kell kötni!

Jelentkezni lehet a 229-2687-es telefonszámon, vagy az fkarsay@bp22.hu e-mail címen, ahol az utazással kapcsolatban is felvilágosítást adnak. Az előleg 10 000 Ft, mely összeget 2016. április 15-ig kell befizetni. A részvételi díj fennmaradó összegét 2016. május 2-ig kell eljuttatni a szervezőkhöz.

Kérjük, ajánlja barátainak, ismerőseinek is utunkat!

* keresztalja: szent helyekre igyekvő zarándokcsoport, búcsús közösség.