Ugrás a tartalomra

Rajzpályázat a Kerület Napja alkalmából

2017. április 28. péntek
Budafok-Tétény önkormányzata és az ARTÉR Művészeti Egyesület május 31-ig várja a kerületi általános iskolások alkotásait.
Rajzpályázat a Kerület Napja alkalmából

 

2017-ben mi is megünnepeljük a Kerület Napját! Ezen a napon egy kicsit büszkébbek lehetünk otthonunkra, a 22. kerületre. Budafok - Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata és az Artér Művészeti Egyesület a KERÜLET NAPJA alkalmából meghirdeti a

 

„Budafok - Tétény Ifjú Tehetségei"

I. Regionális Képzőművészeti rajzpályázatát a

XXII. kerületi általános, ill. művészeti iskolák részére.

Járok az utcán,
kip-kop, kip-kop,
még meg is állok
itt-ott, itt-ott.

Jó megállni, nézz oda,
ott egy...

Különleges vagy éppen hétköznapi helyszíneken járunk. Van, hogy a kalandok, felfedezések a lakásunk, iskolánk, híres épületeink környékén történnek velünk. Ránk találhatnak távolabb a lakásunktól, szokatlan utakon, helyeken a kerületünkben. Te miért állsz meg? Mit nézel meg az utcákon, tereken? Rajzold le, melyik a kerületünkben található utcához, térhez, házhoz kötődsz tanulmányaid vagy emlékeid miatt!

A pályázatra a grafika és a festészet eszközeivel készített, maximum A2 méretű munkával jelentkezhetsz. Az alkotásodat ne add postára, hanem szkenneld be (300 dpi felbontásban és jpg formátumban), vagy készíts róla jó minőségű fotót, és küldd el szüleid, tanárod segítségével az alábbi e-mail címre:

22keruletnapjarajzpalyazat@gmail.com

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2017. MÁJUS 31.

Kérjük, az alkotások azonosításához minden alkotáson tüntessék fel az alábbi információkat: Alkotó neve, életkora/korcsoportja, iskolájának neve és címe, az alkotás témája és címe; a felkészítő pedagógus neve és e-mail címe. Intézményenként összesítő listát kérünk a beküldött pályázatokról! Segítségüket köszönjük!

A pályázaton nyertes tanulók tanárait e-mailben értesítjük és tájékoztatjuk. Kérjük, őrizzétek meg az eredeti alkotásokat, mivel a nyertes képeket elkérhetjük egy jó minőségű szkennelés erejéig, hogy nagy méretben kinyomtathassuk és bemutathassuk.

A győztes munkákat nagy méretben kinyomtatva láthatja a közönség az ünnepélyes eredményhirdetés, díjátadó és a kiállítás megnyitása alkalmából.

Korcsoportok:

I.  korcsoport – 1-3 osztályos  tanulók

II. korcsoport – 4-6 osztályos tanulók

III. korcsoport – 7-8 osztályos tanulók

Az értékelés korcsoportonként történik. 

A pályázati kiírás letölthető az Artér Művészeti Egyesület oldaláról https://arterbudafok.wordpress.com/palyazatok-2/

Eredményhirdetés és ünnepélyes kiállítás megnyitó:

2017. Június 21. szerda

Amennyiben kérdés merülne fel a pályázattal kapcsolatban, az alábbi telefonszámokon lehet érdeklődni:

Filotás Viktória 06-70 601 9177 és

Kaszás Réka 06-20 597 4046

Artér Művészeti Egyesület

E-mail: 22keruletnapjarajzpalyazat@ gmail.com

Weboldal: http://arterbudafok.wordpress.com/

 Karsay Ferenc polgármester a Facebook oldalán így buzdított a részvételre:

"Idén először rendezzük meg a kerület napját, melyhez kapcsolódóan az ARTÉR Művészeti Egyesület rajzpályázatot hirdet gyerekeknek. "Különleges vagy éppen hétköznapi helyszíneken járunk. Van, hogy a kalandok, felfedezések a lakásunk, iskolánk, híres épületeink környékén történnek velünk. Ránk találhatnak távolabb a lakásunktól, szokatlan utakon, helyeken a kerületünkben. Te miért állsz meg? Mit nézel meg az utcákon, tereken? Rajzold le, melyik a kerületünkben található utcához, térhez, házhoz kötődsz tanulmányaid vagy emlékeid miatt!" Remélem sok szép munkával nehezítik majd meg a gyerekek a zsűri dolgát!"