Ugrás a tartalomra

Rocklegendák a Klauzál Házban

2018. november 22. csütörtök
Vikidál Gyula és társai november 23-án koncerteznek
Rocklegendák a Klauzál Házban

Műsorváltozás miatt az eredetileg meghirdetett Révész Sándor-koncert helyett a magyar rock ikonikus alakjai lépnek fel november 23-án a Klauzál Házban. 

Ha sok izgalmas, egyenként is népszerű, már sokszor bizonyított zenész összeadja azt, amit tud, jelesül egyszerre lép fel, abból mindig valami nagyon jó dolog szokott kisülni. Ezért is reménykedhetnek Budafokon a rockzenét kedvelő polgárok: november 23-án a magyar könnyűzene – esetükben inkább a kemény rock kifejezés fedi a valóságot – meghatározó alakjai állnak színpadra, s ha az őket kísérő zenekar tagjait nézzük, már akkor sem kell csalódnunk. Kezdjük tehát a B52 együttes tagjaival, akik nem csak a régi slágereket szólaltatják meg, hanem a fellépéseik mellett új lemezen is dolgoznak! A Dinamit formáció énekese, Kálmán György és billentyűse, Jankai Béla mellett a Keresztes Ildi Band alapembere, Szűcs János gitározik, a B. Projectből és a Majsa Bandből ismert Járdány Barna basszusgitározik a B52-ben, a doboknál pedig Pálmai Zoltánt, a P. Mobilból és a Hobo Blues Bandből ismert zenészt láthatjuk majd a Klauzál Házban. Már ez sem akármi, de akkor nézzük a magukat egyszerűen csak rocklegendáknak aposztrofáló előadókat. A névsor önmagáért beszél. Íme: Vikidál Gyula, a P.Mobil és Dinamit énekese, Vörös István, a Prognózis frontembere, Jankai Béla, a Prognózis billentyűse és a Z’zi Labor együttes vezetője, az egykor a Veresegyházi Asszonykórussal is hatalmas sikereket bezsebelő Janicsák István áll majd a Klauzál Ház színpadára november 23-án.
A rock nagyurai hatalmas bulira készülnek, s azok sem fognak csalatkozni, akik az eredetileg meghirdetett Révész Sándor-koncertre váltottak jegyet. Az eddig megváltott belépők érvényesek a rocklegendák fellépésére, természetesen ezúttal is van visszaváltási lehetőség a Klauzál Ház információs pultjánál. A jegyek 4500 forintért kaphatók a Jegy.hu oldalon vagy személyesen a koncert helyszínén, a Klauzál Házban.