Ugrás a tartalomra

Te is szavazz kedvenc zenekarodra a Budafoki Pincejáraton!

2017. június 27. kedd
Július 1-jén kiderül, ki léphet fel a szeptemberi Budafoki Pezsgő-és Borfesztiválon
Te is szavazz kedvenc zenekarodra a Budafoki Pincejáraton!

Hogyan jussunk el minden tehetségkutatós fellépőhöz július 1-jén, szombaton?

Induljunk el már reggel 10 órakor a Stadionok Volán pályaudvarról vagy a többi belvárosi megállóból (menetrend itt)

Kezdjünk a Törleynél, ahol egy kedvezményes belépőjeggyel megnézhetjük a kiállítótermet, megismerhetjük a pezsgőkészítés titkait, majd a szabadtéri színpadnál üldögélve és elkortyolva a belépőjeggyel kapott pezsgőt meghallgathatjuk a fellépőket: Ruby Harlem, Catsby, HolyChicks.

Ha mindenkire kíváncsiak vagyunk, akkor a 12:38-as járattal érdemes továbbindulni, és a Városház térnél leszállva besétálni a Magdolna Borklubba. Itt is kiváló zenekarok játszanak a kerthelység teraszán: Antal Gábor Trió, Gabó Acoustique, Kovács Balázs. Közben természetesen ne hagyjuk ki a borkóstolókat és a finom harapnivalókat sem!

Ezután a Katona Borházat érdemes megcéloznunk, ott 15:50-kor folytatódnak a koncertek. Ehhez a legjobb a Városháztéren a 15:48-as buszt választanunk, amivel 3 megálló után a Borkatakomba étteremnél leszállva felsétálhatunk a Katona Borházhoz. A pincelátogatást és a borkóstolót itt is kedvezményes áron kínálják a menetjeggyel érkezőknek. A színpadon pedig a Leonardo Pickup Trio, a Boys From The Cellar és a Drywing játszik.

A Katona Borháztól vissza kell sétálnunk a Nagytétényi útra a Borkatakombához, és a 17:58-as busszal továbbmenni, majd leszállni a Záborszky Pincénél (ennél a megállónál már hivatalosan nem lesz buszmegálló, de ha jelezzük a buszon dolgozó hostessnek, hogy a Záborszkynál akarunk leszállni, ő segíteni fog ezt megoldani). A Záborszky Borvárosban ki ne hagyjuk a csodálatos látnivalókat, hisz lenyűgöző pincevilágba és föld alatti városba csöppenünk, amikor ideérkezünk. A színpadon a Hello Pisti!, a The Long Way és az Amberjack méri össze tudását.

És még nincs vége! A 19:50-kor érkező járattal átutazhatunk a Borköltők Társasága étterembe (érdemes asztalt foglalni előre).  Nagyon jó konyha, gyönyörű helyszín és történelmi pince kerttel is várja azokat, akik a 22raplife és a The Keplers koncertjére jönnek. Ha a Pincejárattal akarunk hazamenni, akkor érdemes figyelni az időre, mert az utolsó busz 21:05-kor elindul vissza a belvárosba.

Figyelem! Minden fellépő 20 percet kap a bemutatkozásra.

A teljes szombati programkínálatot megnézhetitek itt.

Szavazni a http://budafokiborfesztival.hu oldalon lehet online július 1-én 11 és 22 óra között, valamint nyomtatott szavazólapokon a helyszíneken. A közönségdíjasok fellépési lehetőséget kapnak az őszi Pincejáraton.

A kedvezményekre Budafok-Tétény lakosai is jogosultak, lakcímkártyájuk felmutatásával.

Érdemes megnézni a következő videót, ahol Deutsch Anita művészeti vezető és Lics Judit borász ajánlják a hétvégi programot az RTL Klub Reggeli című műsorában: http://rtl.hu/rtlklub/reggeli/indul-a-budafoki-pincejarat

 

Jó barangolást, jó szórakozást kívánunk mindenkinek!