Ugrás a tartalomra

Toborzó - Legyél te is rendőr!

2017. október 11. szerda
A pályázatra cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, a felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgárok jelentkezését várnak.
Toborzó - Legyél te is rendőr!

2017. december 01-jei kezdéssel a Budapesti Rendőr-főkapitányság (a továbbiakban BRFK) őr-járőrtárs rész-szakképesítés megszerzésére irányuló képzést (OKJ) indít. A képzésre történő jelentkezés határideje: 2017. október 20.

 

Felvételi követelmények:                                    

  • 18. életévét már betöltött, de az 55. életévét még be nem töltött, cselekvőképes személy,
  • magyar állampolgárság,
  • állandó belföldi lakóhely (budapesti, vagy Budapest környéki állandó/ vagy tartózkodási hely),
  • érettségi bizonyítvány!
  • büntetlen előélet,
  • fizikai alkalmasság,
  • pszichológiai alkalmasság,
  • egészségügyi alkalmasság,
  • pályaalkalmassági elbeszélgetés eredményes minősítése,
  • kifogástalan életvitel, illetve hozzájárulás annak a szolgálati viszony létesítése előtti, valamint a szolgálati viszony fennállása alatti ellenőrzéséhez.

A képzés sikeres befejezését követően a Budapesti Rendőr-főkapitány valamely kerületi Rendőrkapitányságának állományába történő kinevezés, hivatásos szolgálati jogviszony létesítése garantált, rendészeti szakterületen végzendő feladatkörrel.

A felvételi eljárás kötött sorrendben zajlik és 3 lépcsős:

  1. fizikai alkalmasság
  2. egészségügyi alkalmasság
  3. pszichológiai alkalmasság

Első fokon alkalmatlan minősítés esetén a fellebbezés lehetősége adott.

Mivel a felvételi eljárás időtartama elhúzódhat, ezért kérem érdeklődése esetén a mellékelt dokumentumok közül a kitöltött és aláírt jelentkezési lapot, valamint a fizikai felméréshez szükséges háziorvos által aláírt és lepecsételt igazolást mihamarabb, az alábbi e-mail címre (toborzo.brfk@budapest.police.hu)/ vagy személyesen a BRFK Rendészeti Igazgatási Központ címére: 1139, Budapest, Teve utca 4-6. (BRFK Humánigazgatási Szolgálat, Toborzó Csoport) mihamarabb eljuttatni szíveskedjen. Ezzel egyidejűleg az egészségügyi alkalmassági vizsgálathoz szükséges leletek beszerzését kérem kezdje meg.

A pályázattal kapcsolatban felvilágosítást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak a 443-5000/32-595 (Monoki Zsolt r. százados), 32-629 (Lukács Viktor r. törzsőrmester), 32-888 (Szabó Viktor r. főhadnagy), vagy a 06-1/443-5342-es közvetlen városi telefonszámon.

A jelentkezés feltételeit tartalmazó pályázati felhívás és a jelentkezési egységcsomag az alábbi linkre kattintva közvetlenül is elérhető:

http://www.police.hu/hu/a-rendorsegrol/palyazatok

Forrás: BRFK Humánigazgatási Szolgálat, Oktatási és Szociális Osztály

Toborzó - Legyél te is rendőr!