Ugrás a tartalomra

Új szakirányú továbbképzések a Tomori Pál Főiskolán

2016. augusztus 23. kedd
A Tomori Pál Főiskola Budatétényben található Campusán a Logisztikai és szállítmányozási menedzser szak és a Gazdaságvédelem szak mellett új másoddiplomás képzéseket indít 2016 szeptemberétől levelező tagozaton.
Új szakirányú továbbképzések a Tomori Pál Főiskolán

Alapszintű gazdasági és munkaügyi mediátor (közvetítő) szakirányú továbbképzési szak, amely képzés célja olyan szakemberek (mediátorok) képzése, akik kellő jártassággal és képességekkel rendelkeznek a gazdasági élet szereplői közötti párbeszéd folytatásában, valamint az érdekegyeztetési folyamatok irányításában. Ismerik az aktuális munkaerő piaci és foglalkoztatási tendenciákat, a humán erőforrás menedzsment célját, funkcióit és a jogszabályokat, továbbá képesek az elsajátított konfliktuskezelési módok és magatartásformák hatékony alkalmazására. Képzési idő: 4 félév.

Közbeszerzési menedzsment, közbeszerzési menedzser szakközgazdász szak, amely célja olyan ajánlatkérői, ajánlattevői vagy tanácsadói gyakorlattal rendelkező szakemberek szakmai továbbképzése, akik már rendelkeznek beszerzői tapasztalattal, vagy alapszintű közbeszerzési tudással. Képzési idő: 2 félév.

Oktatás a félév során – 6 hétvégén – pénteken és szombaton, az önköltségtérítés 155.000 Ft/félév.
A jelentkezni az Intézmény honlapjáról letölthető jelentkezési lap felvi@tpfk.hu e-mail címre 2016. szeptember 9-ig történő visszaküldésével lehet.